40 maal een half uur tennismarathon voor het goede doel!

In het kader van ons 40 jarig jubileum  organiseren wij op 15 en 16 juni een 40 keer een half uur tennismarathon. Aan deze marathon is Stichting Leergeld Apeldoorn als goed doel verbonden. We willen er met deze activiteit voor zorgen dat 40 kinderen mee kunnen sporten in Apeldoorn. Het gaat om kinderen waarvan de ouders niet in staat zijn om bijvoorbeeld de contributie voor hun kind te betalen. Stichting Leergeld maakt dat mogelijk door onze donatie.

Wat gaan we doen?
Formeer een team van 10 personen. Dit mogen leden zijn maar ook mensen uit jouw straat, van jouw school/werk of zelfs spelers van een andere club. Zolang er maar in elk geval één speler van tennisvereniging De Maten in het team zit. Ook de jeugdspelers kunnen hieraan deelnemen.

Op  vrijdag 15 juni start de marathon om 20.00 uur en eindigt op zaterdag 16 juni om 16.00 uur. Er worden alleen dubbels gespeeld. Ee damesdubbel, herendubbel en mix dubbels spelen door elkaar. Er wordt telkens een half uur gespeeld en daarna wordt het eerste koppel vervangen door het tweede koppel van jouw team. Uiteraard mag je met jouw koppel ook blijven staan om nogmaals een half uur te spelen. En ja, dat betekent ook dat er spelers zijn die in de nacht spelen. Maar dat heb je toch over voor het goede doel?

Het doel?
Elke speler laat zichzelf sponsoren voor een bepaald bedrag of voor een bedrag per gewonnen punt of game. Het streven is om minimaal 10 teams van 10 spelers te laten spelen. Het zou geweldig zijn wanneer elke speler 40 euro sponsoring binnen  kan halen. Op deze manier innen we een totaalbedrag van € 4.000,- voor Stichting Leergeld Apeldoorn. Stichting Leergeld zorgt er dan voor dat 40 kinderen in Apeldoorn kunnen gaan sporten.

Ga in elk geval al op zoek naar spelers voor jouw team!!!!

Houd de volgende eTema, de website en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie over de tennismarathon.

Aansluitend aan de tennismarathon vindt het jubileumfeest op zaterdagavond 16 juni plaats.