Informatie inplannen bardiensten

Bericht van het Bestuur

Beste leden van Tennisvereniging De Maten,

Veel leden hebben laten weten dat zij dit jaar geen bericht hebben ontvangen om bardienst te gaan draaien. Het was ook de BRC al opgevallen dat er in het eerste kwartaal weinig bardiensten werden gedraaid. Dat is jammer want dat scheelt behoorlijk in de inkomsten voor onze club.

Na onderzoek blijkt dat er een aantal oorzaken zijn waarom er geen automatische mails worden verstuurd. Allereerst is er op 1 januari 2019 geen herstel van het bardienstbestand uitgevoerd. Dit herstel is pas in april gedaan. Verder is er ondertussen ook een nieuwe server in gebruik genomen. Dat alles heeft ertoe geleid dat veel leden de automatische mails niet meer ontvangen. Ook op de overzichtslijsten voor 2019 staat de teller voor iedereen op nul en is dus niet meer te zien hoeveel bardiensten elk lid nog moest draaien. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om dit weer goed te krijgen. Of en op welke termijn dit gaat lukken is nog onduidelijk.

Lees meer

Hypotheker Dubbeltoernooi 2019

Je kan al inschrijven voor het Hypotheker dubbeltoernooi via deze link. Deze vindt plaats van maandag 5 tot en met zondag 11 augustus. Bij veel inschrijvingen zullen we de zondag ervoor beginnen. Hét toernooi, hartje zomer, op een zwoele zomeravond jouw partijtje spelen. Maar dit jaar heel anders. We spelen volgens het zogenaamde rating-systeem. Hoe werkt het? Je schrijft in voor bijvoorbeeld de gemengd dubbel. Je kan kiezen tussen 30+ (’s avonds) of 50+ (’s middags). Op de dinsdag vóór het toernooi halen wij de actuele ranking op. Het verschil tussen de partners mag niet groter zijn dan 2,00 punten. Daarna gaan we poules samenstellen, waarbij het verschil tussen het hoogste en het laagste team niet groter mag zijn dan 1,00 punt.  Je speelt dus tegen tegenstanders die ongeveer even sterk zijn. De Hypotheker is altijd speciaal, een visitekaartje voor onze vereniging. Ook dit jaar hebben we weer veel vrijwilligers nodig. Tegen die tijd zullen we jullie benaderen.

Lees meer

Giant van Hest Open toernooi

We hopen van een mooie zomer te kunnen gaan genieten en dat we daarna nog lekker kunnen na zomeren tijdens het Giant van Hest Open en 30+ toernooi  van 16 t/m 22 september. We horen je denken; alweer een nieuwe naam? Ja, maar het concept blijft hetzelfde: veel leuke wedstrijden, terrasbediening en muziek op de zaterdag.
Vorig jaar zaten we vol en hebben we mensen moeten teleurstellen. Schrijf je daarom op tijd in zodat je verzekerd bent van deelname. Verhinderingen kan je nog toevoegen tot de sluitingsdatum.

De inschrijving is inmiddels geopend! Inschrijven kan middels deze link.

Lees meer

van de voorzitter: Zomeren....!

De zomer is een internationale periode van zomersporten á la Roland Garros, Wimbledon, Tour de France, WK damesvoetbal, Nijmeegse Vierdaagse en zeker van prachtig zomertennis op de parken in Nederland, Apeldoorn en natuurlijk bij De Maten. De tijd van zomeren is aangebroken…. om daarna weer fit te zijn voor deel 2 van het tennisseizoen.

Lees meer

Nieuwe sponsor: HelloDruk

Hellodruk is de nieuwe sponsor van onze nieuwe scoreborden op alle tien tennisbanen. Hellodruk, online shop, voor 'drukwerk en meer' is gevestigd aan de Antillen, direct achter De Maten, en gespecialiseerd in digitale printtechnieken voor zakelijk en privé. Wij zijn erg blij met deze sponsor met wie wij een jarenlange samenwerking aan gaan, in ruil voor tien moderne scoreborden. Als alles meezit zijn de scoreborden geplaatst voor 4 augustus, bij de start van het Hypothekertoernooi.  

Lees meer

Jeugd in actie

Verhitte gezichten tijdens de Clubkampioenschappen en tijdens het Open Toet jeugdtoernooi door de warmte en de spannende wedstrijden.  Wat hebben ze goed en lekker getennist met en tegen elkaar.  Tijdens het Toet toernooi waren we blij met de vele deelnemers ook van andere clubs in de verschillende jeugdclasses. 

Naast de zinderende wedstrijden was er ook tijd voor een dip in het zwembad, een watergevecht met ballonnen en even tot rust komen met een lekker ijsje.
Door het prachtige weer werden de starttijden wat verlaat, maar dit zorgde met medewerking van de ouders voor geen enkel probleem. De parasols naast de baan zorgden voor wat schaduw tijdens de wissel en de waterspons voor wat natte verfrissing want het was echt warm! 

Lees meer

Teamindeling najaarscompetitie 2019

Vanaf 13 september wordt de najaarscompetitie voor senioren op vrijdagavond, zaterdag en zondag gespeeld. De junioren (10-14 jr), (11 - 17 jaar) en groene competitie begint ook op 14 september. De rode en oranje competitie wordt op zondag gespeeld en begint op 8 september.

Zodra de indeling bij de KNLTB bekend is, wordt er een hyperlink aangemaakt naar de betreffende poule-indeling.
Door op de teamnaam te klikken kom je bij het programma, de resultaten en standen van dat team.

Lees meer

Kampioenen voorjaars-en zomeravondcompetitie 2019

Huldiging kampioenen
Op zaterdag 22 juni tijdens de clubkampioenschappen zijn de teams die kampioen zijn geworden tijdens de voorjaars- en zomeravondcompetitie gehuldigd door de CCT. Elk team werd persoonlijk toegesproken, waarbij nog leuke voorvallen tijdens de competitie naar voren werden gehaald. Bij de huldiging hoort natuurlijk ook een prijs. Inmiddels als vertrouwd de fles prosecco en de consumptiepas voor het team.
 

Lees meer

Inzameling blikjes en flesjes

De inzamelactie flesjes en blikjes gaat ook in 2019 gewoon door!

In 2018 hebben we gezamenlijk bijna 20.000 (19.686) flesjes en blikjes ingezameld en afgeleverd bij de daarvoor bestemde inzamelpunten. Dat waren € 1000,- extra inkomsten voor de club.
Ook in 2019 mogen we nog inzamelen.
Hoe kun je ook alweer DRANKflesjes en DRANKblikjes voor onze vereniging inzamelen?

Lees meer

Sporters gezocht voor de zomerpas!

Speel jij voetbal, handbal, volleybal of hockey en ligt deze sport van de zomer stil? Kom dan bij ons tennissen met de Zomerpas. Onbeperkt tennissen drie (aaneengesloten) maanden naar keuze! Je betaalt per maand € 15,- en in de maanden juni, juli en augustus betaal je € 20,- per maand. (Met een zomerpas ben je geen KNLTB-lid, speel je geen toernooien en competitie. Wél kun je meedoen aan de eigen tennisactiviteiten van onze vereniging: Clubkampioenschappen, Startersclinics. Op vertoon van je verenigingspas kun je als sporter een Zomerpas bestellen.

Lees meer

Persbericht: Joost van der Marel 40 jaar bij De Maten

Onze clubtrainer Joost van der Marel heeft dit jaar zijn 60ste verjaardag mogen vieren. Een bijzondere leeftijd, een bijzondere man met passie èn een bijzonder voorrecht voor Tennisvereniging De Maten om hem al 40 jaar als tennisleraar te hebben! Zo bijzonder, dus absoluut terecht een mooi artikel over hem in de Stentor!

Lees meer

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Tennisvereniging De Maten? Volg ons dan via Facebook en Instagram! Wij plaatsen regelmatig leuke updates, foto's of aankondigingen van evenementen of toernooien. Je kunt ons volgen op deze pagina op Facebook en deze pagina op Instagram.

Lees meer

Privacy policy

Vanaf 25 mei jl. is de nieuwe privacywetgeving in werking getreden (AVG). Tennisvereniging De Maten hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Hierbij willen wij jullie heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met jullie persoonsgegeven

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Tennisvereniging De Maten houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Lees meer

Gezocht: speelhuisje voor de kids

Gezocht: Speelhuisje!
Het speelhuisje bij onze club (zie foto) is hard aan vervanging toe. De bijbehorende schommel heeft het al begeven en het huisje zelf begint de tand des tijds ook steeds meer te voelen. Wellicht heb jij nog een dergelijk speelhuisje - ongebruikt - in de tuin? Weet je iemand in de familie- of kennissenkring die onze vereniging een warm hart toe draagt en ons hiermee blij kan maken? Reacties graag naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook bellen met Jos Brekelmans, nummer 06-51301014.
Alvast dank voor het meedenken.

Lees meer

Van de secretaris: voorbereiding winterstand

Nu ons laatste aansprekende evenement (Daka Open) is afgesloten, kunnen we ons gaan voorbereiden op de winterstand. Onder andere de Joost van der Marel Wintermix, en klaverjas-en pokeravonden zullen ons naar de jaarwisseling begeleiden. Uiteraard staat de oliebollenactie dit jaar ook in het teken van ons 40-jarig bestaan. Hierover lees je binnenkort meer.

De vrijwilligersavond staat gepland voor 16 november en alle vrijwilligers die daarvoor in aanmerking komen ontvangen binnenkort een uitnodiging. Dus heb je je dit jaar op een bijzondere wijze ingezet voor de Tennisvereniging De Maten, houd dan je mailbox in de gaten. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 13 januari 2019 vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we elkaar veel geluk, gezondheid en sportief jaar toe wensen.

Lees meer

Van de voorzitter: goede jaarafsluiting!

Dat is het zeker, in meerdere opzichten, lezen jullie even mee?
De vrijwilligersavond waar we zo’n 100 vrijwilligers bedankt hebben die zich bovenmatig hebben ingezet, was voortreffelijk georganiseerd door de CCT! Het thema ‘tijd voor jezelf en ontspanning’, heeft onze spieren lekker los gemaakt.

De finale van de Seniorenmix met een spannende pubquiz van Jos Huigsloot en Dianne Braafhart. Na een spannende wedstrijd tussen Ancella Bouwmeester en Henk Mantel tegen Inge en Jos Brekelmans zijn we allemaal aan de tand gevoeld bij de quiz. Volop spanning en gezelligheid en een mooie opbrengst voor Serious Request!

Lees meer

Baanindeling najaarscompetitie 2019

In de maanden september en oktober wordt de najaarscompetitie gespeeld. De baanindeling hiervoor is hieronder te downloaden. De schema´s zullen ook op het bord bij het clubhuis worden gehangen, zodat je op tijd weet op welke baan jouw competitieteam is ingedeeld.

De VCL is verantwoordelijk voor de baanindeling en kan deze altijd aanpassen, naar gelang het verloop van de wedstrijden en de klimatologische omstandigheden.
LET OP : Elke download bevat voor elke speeldag een apart tabblad.