Van de voorzitter: Apeldoorner Joost beste tennisleraar van 2019!!!

Dat is de titel van het krantenartikel zaterdagochtend met een profielfoto van Joost. Het is hem gelukt! Onze eigen Joost is vrijdag 11 oktober tijdens het Nationaal Trainerscongres in Nieuwegein door de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren uitgeroepen tot Tennisleraar van het jaar 2019! In het bijzijn van zo’n 1.000 andere tennisleraren, zijn twee tegenstanders, Jos Brekelmans en ondergetekende, namens het bestuur van onze mooie vereniging.

Veel kwaliteiten
Voor Joost de kers op de taart. 40 jaar trouwe dienst, die met veel kennis en enthousiasme jou het tennisspel leert, een verbinder in Apeldoorn is, tussen verenigingen, leerlingen en tennisleraren. Joost die naast tennisles ook andere rollen binnen de club vervult én altijd met plezier zijn kennis overbrengt.  “Ik heb veel tennissers getraind en ik help iedereen graag verder. Van jong tot oud en op ieder niveau. Ik ben altijd gedreven om ze een stapje verder te brengen’, citeer ik Joost in het krantenartikel.”

Lees meer

Sponsor aan het woord: HelloDruk

Ons Hypothekertoernooi kreeg dit jaar nog een extra mooie uitstraling, doordat ons park verfraaid werd met 10 mooie scoreborden op onze tennisbanen. We ontvingen enthousiaste reacties van deelnemers en bezoekers en dat is natuurlijk altijd leuk! Maar wie is nu eigenlijk de sponsor die verantwoordelijk is voor de moderne aankleding? Aan de hand van een vijftal vragen, stelt Rik de Jonge, directeur van o.a. HelloDruk, zichzelf en zijn bedrijven graag voor.

Lees meer

Van de jeugd(commissie): Joost in het zonnetje

Joost
Wat stoer: onze trainer is genomineerd voor coach van het jaar.
Zo stoer dat we allemaal gingen duimen dat Joost de prijs zou winnen.

Vet stoer dat hij deze prijs gewonnen heeft, gewonnen van alle andere tennisleraren van heeeeel Nederland.
Nog stoerder is dat wij kunnen zeggen dat we les hebben van de beste, leukste, enthousiaste, vrolijkste leraar van heel Nederland :)
 

Lees meer

Klaverjassen en jokeren

Het klaverjas- en jokerseizoen is weer begonnen. Er wordt gespeeld voor de gezelligheid en voor jaarlijkse roem!
De avond begint om 19.45 uur en eindigen rond de klok van 23:00 uur.  Er worden verschillende kaartrondes gespeeld met veel lekkere drankjes en hapjes. De kosten per avond blijven gehandhaafd op € 2,50 per persoon.

Hopelijk kunnen we veel nieuwe kaarters verwelkomen op deze gezellige avonden.

Lees meer

Steun de vereniging: was je auto bij Carwash Kleiboer

Leden van Tennisvereniging De Maten profiteren van kortingen die op kunnen lopen tot 23% per wasbeurt en steunen daarnaast direct hun vereniging. 

Tennisvereniging De Maten heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Carwash Kleiboer. Jullie hebben het nieuwe reclamebord naast baan 7 vast al zien hangen! Carwash Kleiboer heeft voor leden van Tennisvereniging De Maten een waspas ontwikkeld waarmee je altijd korting ontvangt op alle wasprogramma's. Voor bijvoorbeeld het Lava programma betaal je dan geen €17,50, maar slechts €13,50. Voor het programma Polish geen €14,50 maar slechts €12,50.En dat alles inclusief (gratis én overdekt!) stofzuigen van je auto.

Lees meer

Terugblik Giant van Hest Open toernooi

Terugblik 2019

Waar we als eerste aan terugdenken als het gaat om het toernooi is de gezellige muziek van Mister en Mister en het prachtige weer in het finaleweekend!
Maar we moeten zeggen dat we de hele week mazzel hebben gehad met het weer, het was ‘s avonds aardig koud maar elke avond droog.
Dit was met 199 wedstrijden en een hele derde set een fijne bijkomstigheid voor de planning. 

Lees meer

Inzameling blikjes en flesjes

De inzamelactie van plastic flesjes en blikjes gaat goed. Inmiddels is er een totaal van 13.500 gehaald. Maar we zijn er nog niet! Het streven is om net zoals vorig jaar minimaal de 20.000 te halen. Het levert de club namelijk weer een mooi bedrag op. Dus graag blikjes en flesjes inleveren en in de juiste oranje containers (naast het afhangbord en tegenover baan 5) bij de club deponeren.

Het is ook mogelijk om zelf blikjes en flesjes in te leveren op winkelcentrum de Eglantier. Hiervoor heb je code 1068 nodig. Je ontvangt geen bon, maar het ingeleverde aantal wordt automatisch op onze rekening bijgeschreven. Help jij ook mee?

Lees meer

Volg ons ook op Facebook en Instagram!

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Tennisvereniging De Maten? Volg ons dan via Facebook en Instagram! Wij plaatsen regelmatig leuke updates, foto's of aankondigingen van evenementen of toernooien. Je kunt ons volgen op deze pagina op Facebook en deze pagina op Instagram.

Lees meer

Privacy policy

Vanaf 25 mei jl. is de nieuwe privacywetgeving in werking getreden (AVG). Tennisvereniging De Maten hecht veel waarde aan de bescherming van je persoonsgegevens. Hierbij willen wij jullie heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met jullie persoonsgegeven

Wij doen er alles aan om je privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens. Tennisvereniging De Maten houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

Lees meer

Gezocht: speelhuisje voor de kids

Gezocht: Speelhuisje!
Het speelhuisje bij onze club (zie foto) is hard aan vervanging toe. De bijbehorende schommel heeft het al begeven en het huisje zelf begint de tand des tijds ook steeds meer te voelen. Wellicht heb jij nog een dergelijk speelhuisje - ongebruikt - in de tuin? Weet je iemand in de familie- of kennissenkring die onze vereniging een warm hart toe draagt en ons hiermee blij kan maken? Reacties graag naar e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook bellen met Jos Brekelmans, nummer 06-51301014.
Alvast dank voor het meedenken.

Lees meer

Van de secretaris: voorbereiding winterstand

Nu ons laatste aansprekende evenement (Daka Open) is afgesloten, kunnen we ons gaan voorbereiden op de winterstand. Onder andere de Joost van der Marel Wintermix, en klaverjas-en pokeravonden zullen ons naar de jaarwisseling begeleiden. Uiteraard staat de oliebollenactie dit jaar ook in het teken van ons 40-jarig bestaan. Hierover lees je binnenkort meer.

De vrijwilligersavond staat gepland voor 16 november en alle vrijwilligers die daarvoor in aanmerking komen ontvangen binnenkort een uitnodiging. Dus heb je je dit jaar op een bijzondere wijze ingezet voor de Tennisvereniging De Maten, houd dan je mailbox in de gaten. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 13 januari 2019 vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we elkaar veel geluk, gezondheid en sportief jaar toe wensen.

Lees meer

Van de voorzitter: goede jaarafsluiting!

Dat is het zeker, in meerdere opzichten, lezen jullie even mee?
De vrijwilligersavond waar we zo’n 100 vrijwilligers bedankt hebben die zich bovenmatig hebben ingezet, was voortreffelijk georganiseerd door de CCT! Het thema ‘tijd voor jezelf en ontspanning’, heeft onze spieren lekker los gemaakt.

De finale van de Seniorenmix met een spannende pubquiz van Jos Huigsloot en Dianne Braafhart. Na een spannende wedstrijd tussen Ancella Bouwmeester en Henk Mantel tegen Inge en Jos Brekelmans zijn we allemaal aan de tand gevoeld bij de quiz. Volop spanning en gezelligheid en een mooie opbrengst voor Serious Request!

Lees meer

Baanindeling najaarscompetitie 2019

In de maanden september en oktober wordt de najaarscompetitie gespeeld. De baanindeling hiervoor is hieronder te downloaden. De schema´s zullen ook op het bord bij het clubhuis worden gehangen, zodat je op tijd weet op welke baan jouw competitieteam is ingedeeld.

De VCL is verantwoordelijk voor de baanindeling en kan deze altijd aanpassen, naar gelang het verloop van de wedstrijden en de klimatologische omstandigheden.
LET OP : Elke download bevat voor elke speeldag een apart tabblad.