Heel Apeldoorn Rein: blikjes en flesjes actie 2018!

Goed nieuws voor onze vereniging; de flesjes en blikjes inzamelactie mag ook in 2018 doorgaan. Het jaar 2017 hebben we als doelstelling gesteld om 10.000 blikjes en flesjes in te zamelen. Dat is ons allen gelukt. Het resultaat over 2017:  10.992 blikjes en flesjes!!! Dat staat gelijk aan €550. Samen met het beginkapitaal van €250,- is er dus een bedrag van €800,- voor de vereniging binnengehaald. Iedereen bedankt voor het meehelpen inzamelen. Een succes als dit smaakt naar meer. In 2018 het maximale aantal flesjes en blikjes inzamelen van 20.000 stuks moet te doen zijn.

40 jaar tennisvereniging de Maten, daar hoort een passende actie bij. Wanneer elk lid minimaal 40 flesjes en/of blikjes gedurende het jaar 2018 inzamelt dan hebben we het maximum bereikt. We bekijken nog of het mogelijk is om in ons jubileumjaar acties te bedenken waardoor het inzamelen nog aantrekkelijker en makkelijker wordt.

Hoe kun je ook alweer DRANKflesjes en DRANKblikjes voor onze vereniging inzamelen?Drankflesjes met een inhoud tot en met 0,75 liter en drankblikjes kunnen in de oranje bakken van de club worden gedeponeerd. De ene staat naast het afhangbord en de tweede staat tegenover baan 5. In deze twee containers mogen uitsluitend plastic drankflesjes en drankblikjes worden gestopt. De flesjes en blikjes leveren geld op voor de club.

In de overige prullenbakken kunt u restafval gooien. Gooi hier alstublieft geen plastic flesjes en blikjes in. Het is namelijk erg lastig om de flesjes en blikjes tussen al het andere afval uit te moeten vissen.

Je kunt ook naar het inzamelpunt op het winkelcentrum de Egelantier gaan en daar zelf je flesjes en blikjes inleveren. Hiervoor heb je de code 1068 nodig. Op het flesseninname apparaat staat een scherm en rechts beneden staat een rondje met een vinkje. Klik hierop en voer vervolgens de code in. De automaat herkent de code en de band begint te lopen. Voer één voor één de flesjes en blikjes in. Na afloop druk je op de knop “bon” en daarmee is het inleveren klaar. Je ontvangt geen bon maar het aantal ingeleverde flesjes en blikjes wordt automatisch op onze rekening bijgeschreven.

HELP mee met inzamelen! Ben ook op deze manier ambassadeur van onze vereniging.