Kers op de taart!

Zelfs meer dan één. Lezen jullie mee?
Als bestuur vieren we dit jaar ons eerste lustrum, wat gaat de tijd hard en voorspoedig! Met trots laten we je de kersen proeven:

  • 40 Jaar jong en in volle bloei dankzij onze sponsoren, leden, vrijwilligers en commissies! We gaan dat samen vieren: het hele jaar mooie (Jubileum)activiteiten beleven. Bij de start van het buitenseizoen zaterdag 31 maart, tijdens onder meer de finale van DDMM, krijgen alle leden hier als eerste mee te maken. Jullie ontvangen namelijk speciale ‘jubileumpasjes’ van De Maten. Noteer deze datum vast in je agenda. In de nieuwsbrief van maart lees je hier meer over.
  • Ledverlichting op alle 10 de banen! Is dat geen mooi verjaardagscadeau? We hebben hiervoor gespaard en het is ons gelukt deze investering in een keer goed te doen, dus op alle 10 de banen van ons tennispark. Waar je ook speelt, vanaf 10 februari heb je helder licht op gravel en smashcourt. In de aanloop naar de lente heb je daar op baan 1 t/m 4 al plezier van. Laten jullie ons weten hoe het bevalt?
  • Duurzame bedrijfsvoering gaat over in duurzaam tennissen. Dat geldt voor de banen, ons park en niet in de laatste plaats voor onze leden, bezoekers en (internationale) gasten die we dit jaar op ons park verwelkomen.
     
  • Internationaal rolstoeltennis (WTC) Van 28 mei t/m 3 juni ontvangt De Maten samen met de Sprenkelaar de wereldtop rolstoeltennissers op onze gravelbanen. Dat gaat een fantastische sportieve en kleurrijke happening worden. We kunnen deze internationale gasten niet ontvangen zonder de steun en hulp van onze leden, commissies en bestuursleden. De data en tijden om een handje te helpen vind je in het clubhuis en op onze website. Maak wat tijd vrij om onze internationale gasten een fantastisch toernooi te bieden. Wil je eerst meer weten? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
     
  • De Esther Vergeer Foundation heeft ons tennispark officieel verkozen tot Partner van de Esther Vergeer Foundation. De stichting zet zich voor jeugd en jonge senioren in voor rolstoeltennis. Pieter Moors wordt trainer voor rolstoeltennis. Hij is daarnaast bezig met een clinic van de Esther Vergeer Foundation, tijdens de start van het seizoen, op 31 maart. Houd deze datum vast vrij in je agenda.  

Allemaal mooie kersen op de taart! Daar kunnen we als vereniging en als bestuur enorm trots op zijn. En dat zijn we ook! De komende weken zullen we er meermaals over schrijven op de website, Facebook en via flyers in het clubhuis. Ook de contacten met de Stentor zijn inmiddels gelegd.

Dus houd ons in de gaten en maak gebruik van onze Jubileumaanbieding voor als je nog geen lid bent van onze mooie vereniging.

Samen vieren we 40 Jaar De Maten!

Lilian Eilers, voorzitter