Van de Secretaris: drukke septembermaand

Na een prachtige zomer staan we aan de vooravond van ons laatste grote evenement, namelijk het Daka Open en 30+ toernooi. De eerste speeldag zit er inmiddels op. Het toernooi zit overvol met maar liefst 230 spelers. Helaas hebben we een aantal spelers moeten teleurstellen. Wat een fantastisch resultaat om ons laatste toernooi van dit jaar af te sluiten!
De Apeldoornse Tennis Kampioenschappen (ATK) zijn net een week afgelopen en heeft voor Tennisvereniging De Maten een aantal winnaars in verschillende categorieën gebracht. Van harte gefeliciteerd allen! 

Daarnaast is afgelopen vrijdag de najaarscompetitie gestart. Met maar liefst 15 teams is dit opnieuw een record ten opzichte van vorig jaar. Sportief gezien doen we het als vereniging fantastisch!

De laatste maanden staan er nog een aantal evenementen gepland, namelijk de WinterMix (combinatie van DDMM en Seniormix) waarover binnenkort meer informatie. Ook de vrijwilligersavond (voor genodigden) wordt dit jaar weer georganiseerd in november. De klaverjas en jokeravonden komen er ook weer aan, waarover verder in deze eTema meer. 
 
Hiermee sluiten we een fantastisch tennisjaar af met veel sportieve hoogtepunten en een geweldig financieel resultaat. Maar daarover horen jullie meer tijdens de Algemene Leden Vergadering begin februari 2019.
 
Bob van Laatum
Secretaris Tennisvereniging De Maten