Van de secretaris: voorbereiding winterstand

Nu ons laatste aansprekende evenement (Daka Open) is afgesloten, kunnen we ons gaan voorbereiden op de winterstand. Onder andere de Joost van der Marel Wintermix, en klaverjas-en pokeravonden zullen ons naar de jaarwisseling begeleiden. Uiteraard staat de oliebollenactie dit jaar ook in het teken van ons 40-jarig bestaan. Hierover lees je binnenkort meer.

De vrijwilligersavond staat gepland voor 16 november en alle vrijwilligers die daarvoor in aanmerking komen ontvangen binnenkort een uitnodiging. Dus heb je je dit jaar op een bijzondere wijze ingezet voor de Tennisvereniging De Maten, houd dan je mailbox in de gaten. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op zondag 13 januari 2019 vanaf 16.00 uur. Onder het genot van een hapje en drankje kunnen we elkaar veel geluk, gezondheid en sportief jaar toe wensen.

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering staat gepland voor maandag 4 februari 2019. In de komende eTema’s zullen we daar nog wat meer aandacht aangeven, maar noteer de datum alvast in je agenda. Het is toch weer een bijzondere vergadering waar het Bestuur verantwoording aflegt over het gevoerde beleid in het afgelopen jaar en de plannen voor de toekomst zal toelichten. Zoals jullie in de vorige eTema al hebben kunnen lezen zijn er volgend jaar veel vacatures in het Bestuur en de diverse commissies. Met name de jeugdcommissie zal in zijn geheel vervangen moeten worden. We zijn al in gesprek met een aantal potentiele kandidaten maar dat is nog niet voldoende. We roepen dan ook ouders op van de jeugdleden om eens met de huidige jeugdcommissieleden in gesprek te gaan wat zij zouden kunnen betekenen voor de jeugdcommissie.

Verder vraag ik jullie aandacht voor het betalen aan de bar met jullie KNLTB pas, zie verder op in deze eTema.

Bob van Laatum
Secretaris Tennisvereniging De Maten