December: maand van bedankjes en cadeautjes!

De donkere dagen voor kerst, koud, nat, vorst, maar binnen lekker warm en gezellig rond de kerstboom en de haard. Zo is het, we zijn aan het aftellen en maken ons op voor misschien wel de mooiste tijd van het jaar? Ook ons clubhuis is heel gezellig in kerstsfeer gebracht, met dank aan Leidy, Janny en Ronald.

Bedankt….
‘De mooiste tijd van het jaar’ heb ik samen met Peter de afgelopen maanden mogen beleven aan de andere kant van de wereld. Iets wat altijd al op onze bucketlist stond. Het dagelijks bestuur van de Maten kreeg tijdelijk versterking van Jos Brekelmans en hij heeft samen met Jolanda, Bob en Leo de laatste maanden van het jaar opgepakt. Denk aan jaarafsluiting, vacature-invulling, begroting 2019 enzovoort. We hebben al weer bijgepraat en ik wil Jos bedanken voor zijn inbreng en Bob voor het extra voorzitten van de bestuursvergaderingen en het voorwoord van eerdere eTema’s. Heerlijk gevoel dat je er na een goede voorbereiding een tijdje tussenuit kunt, terwijl de zaken gewoon doorgaan.

Bedankt….
Wie ik ook wil bedanken zijn onze sponsoren waar we afgelopen Jubileumjaar extra geld/materialen van hebben ontvangen. Het is heel prettig dat onze samenwerking goed verloopt en onze leden al meer de weg naar onze sponsoren weten te vinden. Bedankt AACC, BMMV Verhuur, Autohaas, Chinees Restaurant Jin Long, Bakker Toet, Douwes + Partners Advocaten, Fresh Catering, Giant Store van Hest, De Groot Assurantiën, De Hypotheker, Klein Optiek, Plusmarkt Nico de Witt, Number One, Remason Zonwering, Artifleur, Autorijschool De Eglantier, RSH Makelaars, Vigilat Beveiliging, Warsteiner, BonsenReuling Financiële Dienstverlening, Stegeman!

Bedankt….
We hebben een mooi tennisjaar achter de rug met vele hoogtepunten zoals ons 40 jarig Jubileum - dat over het hele jaar gevierd is - (oliebollenbestelling van 40,-- : 1 zak gratis), het internationaal Rolstoeltennis, onze eigen Toernooien; het partnerschap van de Esther Vergeer Foundation. Met recht bijzonder succesvolle tennisactiviteiten naast Competitie, World Tour jeugd, Klaverjassen, Joost van der Marel Wintermix en ga zo maar door.

Een groot ‘Dank je wel’ voor alle commissieleden en vrijwilligers die zich hier zo enthousiast voor hebben ingezet. Naast tennis zijn gezelligheid en activiteiten - om onze leden te binden en verenigen - heel belangrijk en ik vind dat we daarin echt geslaagd zijn!

Cadeautjes….
Al met al hebben we dit jaar heel wat cadeautjes weggegeven, terwijl de kerstman nog moet komen. Als laatste hebben we voor jullie de oliebollen en appelbeignets van Apeldoorns beste bakker in de aanbieding. Zie verderop in de eTema; je kunt ze zondag 30 december tussen 15.00 - 17.00 uur afhalen in het clubhuis. Verse bollen waarmee we extra geld verdienen voor de club, terwijl je toch hetzelfde betaalt als in de winkel. Doen jullie allemaal mee?

Een week dicht!
De donkere dagen tikken voort, de ledverlichting en het clubhuis zijn nog tot 24 december in gebruik. We gaan speciaal zondag 30 december open voor de oliebollen, die je nog tot 28 december kunt bestellen. Vanaf 2 januari kan er weer getennist worden, dat doet het altijd goed na al die gezellige weken vol lekkernij.

Bedankt allemaal!!
Ons jubileumjaar sluiten we binnenkort af, maar niet zonder nogmaals te vermelden dat we een prachtig jaar hebben gedraaid samen met jullie. Dankjewel lieve leden, voor nu ‘mooie feestdagen en alle goeds voor 2019.’ Noteer alvast zondag 13 januari voor Wintertennis en Nieuwjaarsreceptie. Natuurlijk bij de Maten!

Dankbare groet,
Lilian Eilers
Voorzitter