Van de Voorzitter: Nieuw elan!

Het eerst lustrum van het bestuur zit erop! Wat gaat de tijd snel, ik zie me nog aan tafel zitten met René Blij voor de overdracht. En nu komt de grote beweging: negen mensen eruit, en een nieuw team erin. Nieuw elan, nieuwe ideeën en vooral nieuwe kennis en frisse inzichten. Ik zeg welkom!

Welkom
Welkom voor Jos Brekelmans, die de secretaristaak overneemt van Bob van LaatumCorry van der Linden, die de ledenadministratie overneemt van Jolanda  RutgersOlga Budde die in plaats van Mascha Eilers het aanspreekpunt wordt voor de PR commissie,  Erik Rabelink, Inge Brekelmans, Shannon Moors en Dianne Braafhart die het jeugdstokje overnemen van Inge en Martijn Bresser, Esther Brown, Liesbeth Drenth, Marcel Mahieu en Frank Rijnierse. Tijdens de ALV hebben we met cadeaus afscheid van hen genomen en de nieuwelingen met applaus onthaald. Wat hebben we weer een mooie groep mensen om de komende jaren mee samen te werken in het belang van onze vereniging.

En door….
We hebben ons jubileumjaar fantastisch afgesloten met een gouden randje. Drukker dan ooit, met mooie resultaten en goede financiën. Dit jaar maken we even pas op de plaats en willen we vooral meer verbinding naar buiten realiseren. Nieuwe sponsoren, nieuwe leden en andere partners aan ons binden. Een nieuw ‘welkombord’ bij de entree is een van onze eerste visuele veranderingen dit jaar. Op PR gebied zullen we meer naar buiten treden en ook over nieuwe tennisflyers wordt nagedacht. Als motto hebben we gekozen voor: Samen tennissen met plezier! Dat behoeft geen toelichting toch?

Vroeg boeken
In maart gaan we weer klussen, zie het stukje verderop in de eTema. Komen jullie ons zaterdag 16 maart helpen in het weekend van NL Doet? Samen klussen is handiger én gezelliger! En noteer dan gelijkzaterdag 30 maart in je agenda voor een gezellige opening van ons tennisseizoen.

En als we dan toch bezig zijn, noteer vast onderstaande data voor als je binnenkort je vakantie gaat boeken. Zo hoef je geen enkel tennisevent bij ons te missen.

   3 - 9 juni: Open Veluwsche Gravel Kampioenschappen
17 - 23 juni: Autohaas Clubkampioenschappen
24 - 30 juni: Toet Jeugdtoernooi
5 – 11 augustus: Hypotheker dubbeltoernooi
16 - 22 september: Open Giant (Store van Hest) toernooi
30 augustus - 8 september: ATK (finale Vego)

Samen tennissen met plezier!
Met nieuw elan gaan we samen van start. We hebben er zin in en ik hoop dat jullie dat gevoel met ons delen. Laten we er samen een geweldig tennisseizoen van maken. Samen tennissen met plezier! Vanaf nu nog 320 dagen.

Lilian Eilers
Tennisvereniging De Maten