Belangrijke veranderingen bar(diensten)

Naar aanleiding van de ALV zullen er een aantal belangrijke veranderingen worden doorgevoerd m.b.t. bardiensten. Er zijn wijzigingen bij het inplannen van bardiensten op de zaterdag-en zondagmiddag, veranderende bartijden in de winterperiode en we gaan helemaal over op digitaal betalen (pin of KNLTB-pas). Contante betaling is niet meer mogelijk. Lees gauw verder en zorg dat je op de hoogte bent van de veranderingen!

Wijziging inplannen bardiensten op zaterdag/zondagmiddag
Het is gebleken dat er met name op de zaterdagmiddag en de zondagmiddag niet of nauwelijks wordt getennist. Op deze momenten wordt er vaak bardienst ingepland terwijl er dan eigenlijk niks te doen is in het clubhuis. Er is daarom besloten om de zaterdagmiddagen en de zondagmiddagen per half februari te sluiten voor inschrijving via de bardienstplanner. Dit geldt niet voor de zaterdagmiddagen en zondagmiddagen waarop er activiteiten plaatsvinden zoals competities en toernooien.

Er zijn een aantal leden die zich na half februari op een zaterdagmiddag of zondagmiddag hebben ingepland voor hun bardienst. Deze leden verzoeken wij om hun bardienst te wijzigen naar een andere doordeweekse dag of een zaterdagavond en/of zondagavond.

Nieuwe bartijden
De BRC heeft de bartijden in de winterperiode nog eens goed onder de loep genomen. Daarbij is een ongelijkheid geconstateerd. In de ochtend en in de middag wordt er een bardienst gedraaid van2 uur, terwijl de avondbardienst van 3,5 uur tot 4 uur duurt. Het gebruik van de wintertijden is ontstaan omdat er in de winter minder getennist werd. Sinds de komst van de smashcourtbanen wordt er echter ook in de ochtenden en middagen volop gebruik gemaakt van ons mooie park. (uitzondering hierop zijn de zaterdag- en zondagmiddag) We willen de bardiensttijden hierop laten aansluiten en dit betekent dat er per half februari bardiensten gedraaid worden op de volgende nieuwe tijden:

Ochtend 09.30 – 12.30 uur
Middag 13.30 – 17.00 uur
Avond 19.00 – 22.30 uur

We vragen die mensen die nu al hun bardienst hebben ingepland hier dan ook rekening mee te houden. We zullen proberen deze wijziging ook in de herinneringsbrief mee te nemen.Mocht het wijzigen van je bardienst en/of de nieuwe bardiensttijden ergens problemen opleveren laat het ons dan alstublieft weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf heden geen cashbetaling meer mogelijk
In de afgelopen ALV is het al aan de orde geweest; we stoppen met contante betaling en gaan helemaal over op digitaal betalen. Dat is even wennen maar de afgelopen maanden is dit ook al het geval geweest en we hebben gezien dat dit prima is verlopen. Cashbetalingen betekent dat er veel handelingen verricht moeten worden en dat het afstorten van geld onze vereniging aanzienlijk wat geld kost. Met de introductie van de nieuwe kassa is digitaal betalen gemakkelijker geworden en bestaat er ook minder kans op fraude en fouten.

Betalen kan nu met de pinpas, maar liever nog met je KNLTB pas. Een transactie met de KNLTB pas kost de vereniging namelijk niks. Het opladen van je KNLTB pas kan in het clubhuis via de kassa of thuis via www.mijnkniponlineonline.nl