Van de voorzitter: voorjaar, lente, gravel!

Nog even en we zijn klaar voor het voorjaar. De mannen van het Baanonderhoud zijn al weken druk met de banen. Het gravel lonkt en na de zon is ook de regen van belang voor een goede ondergrond van het gravel. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort de gravelbanen op. Succes mannen met de bekende laatste loodjes en heel veel dank voor de grote klus die jullie samen geklaard hebben!

NL doet: De Maten doet 16 maart!
In het weekend van NL doet, gaan wij ook op zaterdag aan de slag bij de Klussendag! Want naast de banen moet ook het terras naar buiten, gaan we snoeien, doen we tal van niet alledaagse schoonmaakwerkzaamheden en komt de verf uit de kast. Wat zal het er straks mooi uitzien, zeker met het terras buiten, de oranje gravelbanen en de gele violen in de bloembakken. Kom je ons helpen zaterdag?

Joost 40 jaar bij de club!
En waar we dit voorjaar direct bij stil staan, is het feit dat Joost van der Marel dit jaar 40 jaar bij de Club is! 40 jaar tennisvakmanschap gecombineerd met een grote dosis liefde voor de club, leden en kids. Een uniek moment. Deze week is Joost geïnterviewd door de Stentor en tijdens de Meet & Greet 30 maart zullen wij hem om 16.00 uur in het zonnetje zetten. Natuurlijk onder applaus van heel veel Matenaren!

Meet & Greet 30 maart!
De eerste drukke zaterdag in het voorjaar is die van de Meet & Greet, onze Open Dag. Hier lees je wat er allemaal te doen is. Door de leden en andere geïnteresseerden kan er lekker getennist worden. De eerste keer op gravel? Ook kun je je tennispasje ophalen en als je deze dag voor €40,- op je tennispas stort, ontvang je 15% extra bargeld van de club. Alleen geldig 30 maart! Voor de jeugd en kindertjes uit de buurt is er vrolijk kidstennis en een ballonkunstenaar die de kids komt versieren. Altijd al een ballonracket willen hebben? 

Wij hopen dat zoveel mogelijk pasjes worden opgehaald en je gezellig een balletje komt slaan, een drankje drinken, of gaat ervaren hoe moeilijk rolstoeltennis is. Voor nieuwe leden is er speciaal tussen 14.00 - 16.00 uur een tennisclinic met Yudu Zeng. Speel je wintertennis dan word je voor de finales ingedeeld en niemand minder dan Joost van der Marel verzorgt de prijsuitreiking om 16.00 uur.

Nieuw leden?!
Wij hopen dat er tijdens Meet  & Greet vele belangstellenden een kijkje komen nemen. Als ze lid worden ontvangen ze in ieder geval 25% op een jaarlidmaatschap tot 1 mei. Ook kunnen ze een driemaandenpas nemen met of zonder lessen. Je leest er alles over op onze website. En als jijzelf een nieuw lid KNLTB lid aanbrengt (geen competitielid of tijdelijk lid) krijg je €25,- bargeld op je tennispas! Dus nodig je buren, vrienden of familie uit voor onze Meet & Greet.

Nieuwe flyer
Het voorjaar ruikt naar nieuwe en frisse uitingen. Wat vind je van onze nieuwe flyer? In het clubhuis staan op de bar altijd nieuwe flyers. Laten we deze vooral samen verspreiden binnen ons netwerk. Dat kunnen wij als bestuur niet alleeen, helpen jullie mee?

Samen tennissen met plezier! 
Daar gaan we voor. We zijn er klaar voor en hopen op een fantastisch mooi voorjaar met leuke tennispartijen!

Lilian Eilers
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.