Van de voorzitter: samen tennissen met plezier!

Meestal sluit ik af met ons nieuwe motto, maar we zijn zo lekker bezig, dat ik ermee begin! ‘Samen tennissen met plezier’, dat doen we maar wat graag met alle kids, jeugd- en seniorenleden. Nu we dik in het voorjaar zitten, zijn we volop actief. Op en langs de baan. Volle bak bij de competities en alle banen bezet door de weeks. Een groene horizon van prachtige volle bomen strekt zich uit langs ons park. Wat een heerlijk lentegevoel!

Veel tennis: veel klussen
Om voor 1 juni, als de toernooien beginnen, ook klaar te zijn op ons park, is de verfploeg wekelijks bezig met het bijwerken van meubilair. Veel werk voor Hans Maissan, Hans Bouwmeester en Frans Sijtsma ,het effect is goed zichtbaar. Dan kunnen we er weer een tijdje tegenaan. DementTalent is maandelijks weer actief op ons park onder leiding van Cees de Graaf. Ook een mooie klus die ons veel werk uit handen neemt. Jan Lemmers en Peter Eilers hebben nieuwe witte geluidsboxen opgehangen in het clubhuis en op het terras. Dus heb je bardienst? Laat de muziek klinken. Veel dank allemaal!!

Drie toernooien in juni!
Allemaal extra klussen die naast het reguliere werk van bestuur en commissies nodig zijn om alle tennisactiviteiten goed te kunnen organiseren. Zo maken we ons na de competitie op voor het Veluwse Gravel Toernooi dat 3, 4, en 6 juni ’s avonds bij ons op het park plaatsvindt. We willen natuurlijk weer een goed gastheer zijn. Twee weken later onze eigen Pouw Clubkampioenschappen voor jeugd en senioren, gevolgd door het Toet Jeugdtoernooi eind juni. Wat zal dat een energie geven, nu maar hopen dat we ook het zonnetje veel te zien krijgen.

Tennissen tijdens Voorjaarsmarkt De Eglantier
Na eerdere deelname aan het Drakenbootfestival, gaan we vrijdag 31 mei deelnemen aan de Voorjaarsmarkt van De Eglantier. Samen met de Ondernemersvereniging van De Eglantier hebben we wat vormen van samenwerking verkend en is dit één van de acties. We laten op De Eglantier de bezoekers zien hoe leuk tennis is, dat we een gezellige vereniging zijn, wat we allemaal organiseren met meerdere lidmaatschappen. Met een tennis speelveld presenteren we ons in ons Maten t-shirt naast Juwelier Weltevreden. We hopen natuurlijk dat velen bij ons een balletje komen slaan. En jeugd, komen jullie ook even langs in je Maten t-shirt om een balletje te slaan? En nu maar hopen dat we met de belangstelling van nieuwe leden ook tevreden zijn.  Komt dat zien allen

Bar ingericht
De lente maakt ook ruimte voor nieuwe drank. Denk aan nieuwe frisdrank, Lentebok bier en frisse wijn. Zo hebben we met een ‘blinde wijnproeverij’ een heerlijke nieuwe witte droge wijn gekozen en heeft Ronald Gougon ons goed bediend met passende hapjes. De koelkasten zijn gevuld en de vriezer zit vol lekkernijen. Tennissen met plezier, kan alleen als we ook de inwendige mens goed verzorgen. Dat heeft de Barcommissie goed gezien!

En zo maken we ons klaar voor volle terrassen bij de komende toernooien. Schrijven jullie je allemaal op tijd in? We hopen vele oude en nieuwe gezichten te zien bij de gezellige activiteiten die eraan komen. Samen tennissen met plezier! Wie wil dat nou niet?

Lilian Eilers
Voorzitter