Van de jeugdcommissie

Hey daar! De jeugdcompetitie is al weer een tijdje geleden begonnen, en wat gaat het goed bij Tennisvereniging De Maten. Er wordt met veel plezier getennist en dat is ook zeker terug te zien!
Er staan leuke toernooien en activiteiten op de planning voor de jeugd. Van 17 t/m 23 juni vindt de jaarlijkse Clubkampioenschappen weer plaats. Inschrijven hiervoor kan nu ook voor rood en oranje via deze link.  Voor rood en oranje wordt er op woensdag 19 juni een leuke dag georganiseerd waarbij er lekker veel getennist kan worden.
     
 
De gehele week van de clubkampioenschappen zal er een photobooth komen te staan op het park, waar iedereen zijn/haar leukste en gekste kant kan laten zien via een foto. 
Voor de foto's zullen er leuke accessoires te vinden zijn bij de photobooth, met natuurlijk het thema Wimbledon!
 
Vanaf vandaag kan er meegedaan worden aan de kleurplatenwedstrijd. Laat zien hoe mooi jij kan tekenen en wie weet maak jij kans op een leuke prijs!
De winnaar van de wedstrijd zal aan het einde van de clubkampioenschappen bekend gemaakt worden, dus begin snel met kleuren.
 
Bakker Toet Jeugdtoernooi
Van 24 t/m 30 juni vindt er het Bakker Toet Jeugdtoernooi plaats. Schrijf je snel in via mijnknltb.toernooi.nl en laat jouw mooiste slagen zien tijdens een lekker potje tennis! Naast het toernooi zijn er nog leuke activiteiten waar je aan deel kan nemen op de woensdag middag. Op deze middag is er de mogelijkheid om met jouw serviceslag bovenaan te komen staan op het scorebord. Wie kan er het allerhardste slaan?!  Daarnaast ben jij welkom om de meeste leuke, mooie en gekke cupcakes te versieren (en daarna natuurlijk ook op te eten). 
Kom gezellig langs en laat jouw creatieve kant stralen.
 
Met vriendelijke groeten,
De Jeugdcommissie.