Van de voorzitter: lekker zomeren!

Met inmiddels 75 nieuwe leden hebben we de laatste tijd veel nieuwe mensen ontmoet bij De Maten. Welkom! Ik hoop dat jullie hier een hele fijne tijd beleven en veel mensen leren kennen om het mooie tennisspel te spelen. De eerstvolgende tennisclinic is dinsdag 3 september, noteer die vast in je agenda.

Welkom!
Met meerdere nieuwe sponsoren zijn we een jarenlange samenwerking aangegaan. Welkom nieuwe sponsoren! Giant Store van Hest (Giant toernooi), Stegeman audio, tv, witgoed (nieuw contract), Carwash Kleiboer Zutphensestraat (reclamebord), Hellodruk (10 scoreborden), fijn dat jullie onze vereniging een warm hart toe dragen. Wij hopen dat onze leden de weg naar jullie spoedig weten te vinden.

Wat staat er op de agenda?
Na het succes van ons gezellige Hypotheker toernooi, staan de Apeldoornse Tenniskampioenschappen (ATK) voor de deur. Bij De Maten zijn acht tennisbanen gereserveerd voor de eerste zaterdag van het openingsweekend: namelijk 31 augustus. Dat is mooi, tennissen op de banen die je gewend bent. Voor bezoekers lekker dichtbij om ook de eerste wedstrijden te komen bekijken. De finales zijn dit jaar bij Vego en ook de feestavond zaterdag 7 september. De toegang is vrij voor iedereen.  

Ons eigen Open Giant van Hest toernooi is twee weken later, en wel van 16-22 september. Hebben jullie je al ingescheven? Vorig jaar moest de CCT  op enig moment  ‘nee’ verkopen, dus wees er snel bij! Ook dat zal weer een gezellig toernooi worden, met terrasbediening, live muziek, lekkere hapjes en natuurlijk prachtig tennis! Je kunt je hier inschrijven.

Door winkelcentrum de Eglantier zijn we gevraagd deel te nemen aan de ‘Verenigingsdag 21 september’, als start van de Nationale Sportweek op zaterdag 21 september. Natuurlijk gaan we daar weer onze vereniging promoten voor nieuwe leden. Dit keer in de ochtend, omdat het in het finaleweekend valt van het Giant van Hest toernooi. Houd Facebook De Maten in de gaten.

 

En dan begint half september ook al weer de Najaarscompetitie. Met meerdere teams op vrijdag en zaterdag houden we de spieren in het najaar lekker soepel. In oktober starten we waarschijnlijk met de Joost van der Marel Wintermix, maar daarover lees je meer in de volgende eTema. We beleven in ieder geval volop tennisactiviteiten in het najaar aan het Ambachtsveld!

Maar nu eerst nog even lekker zomeren bij de gezellige toernooien én natuurlijk bij De Maten!

Veel plezier!
Lilian Eilers
Voorzitter