Steun de vereniging: was je auto bij Carwash Kleiboer

Leden van Tennisvereniging De Maten profiteren van kortingen die op kunnen lopen tot 23% per wasbeurt en steunen daarnaast direct hun vereniging. 

Tennisvereniging De Maten heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Carwash Kleiboer. Jullie hebben het nieuwe reclamebord naast baan 7 vast al zien hangen! Carwash Kleiboer heeft voor leden van Tennisvereniging De Maten een waspas ontwikkeld waarmee je altijd korting ontvangt op alle wasprogramma's. Voor bijvoorbeeld het Lava programma betaal je dan geen €17,50, maar slechts €13,50. Voor het programma Polish geen €14,50 maar slechts €12,50.En dat alles inclusief (gratis én overdekt!) stofzuigen van je auto.

Naast de korting voor jou als lid, wordt onze tennisvereniging er ook beter van. Want voor iedere wasbeurt maakt Carwash Kleiboer €0,50 over aan onze vereniging. Dus draag je je vereniging een warm hart toe én houd je van korting!? Gebruik dan de speciale Tennisvereniging De Maten / Carwash Kleiboer Waspas!

De speciale Tennnisvereniging De Maten Waspas kun je gebruiken op onderstaande locaties:

Carwash Kleiboer (Sleutelbloem)                  Carwash Kleiboer (Woonboulevard)
Sleutelbloemstraat 69                                    Het Rietveld 60
7322 AJ Apeldoorn                                       7321 CT Apeldoorn                                    

De pasjes zijn af te halen in het clubhuis (liggen achter de bar). Zijn er 2 auto’s in gebruik, vraag dan gerust om 2 pasjes. Zo ligt er in iedere auto altijd een kortingspasje!

De Tennisvereniging De Maten Waspas: Goed voor je portemonnee, je auto, onze tennisvereniging én het milieu