Corona update - 31 maart

Alleen samen krijgen we corona onder controle.
Dat is de boodschap van het kabinet op 31 maart, waarmee de coronamaatregelen van 6 april helaas verlengd zijn tot en met 28 april. Dat betekent dat onze tennisaccomedatie nog langer niet beschikbaar is. 
Begrijpelijk maar erg jammer. Als het bestuur en vereniging houden wij ons aan deze afspraak en spreken wij de wens uit dat we na 28 april weer de eerste balletjes kunnen slaan. We houden jullie op de hoogte. De media staan vol met corona nieuws, zie ook de site van de KNLTB. Tot die tijd: blijf op afstand én gezond! Jullie zijn het waard om later in het voorjaar heerlijk te kunnen genieten op ons mooie tennispark! 
Het bestuur.

19 maart - voorjaarscompetitie van de KNTLB in ieder geval tot begin mei uitgesteld.

De bijeenkomsten op 28 maart (jeugd) en 31 maart (senioren) gaan ook niet door!  De aanvoerders van de senioren èn jeugd worden hierover ook nog persoonlijk geïnformeerd.
Lees meer over het advies van de KNLTB op hun website via deze link 
Zodra er aanvullende informatie beschikbaar is, zal dit bericht bijgewerkt worden.

15 maart: Tennispark per direct gesloten
Gezien de recente ontwikkelingen in de Corona uitbraak in Nederland, is besloten vanuit de KNLTB/RIVM risico’s omtrent besmetting te minimaliseren. Dat heef helaas ook zijn weerslag op onze tennisvereniging. Vanaf vanavond is ons tennispark niet meer toegankelijk voor onze leden. Er worden geen trainingen gegeven en ook vrij tennis is niet meer mogelijk, tot 6 april. De inmiddels geplande bardiensten worden geannuleerd en kunnen straks opnieuw gepland worden. Wij betreuren deze zaak ten zeerste, maar realiseren ons dat veiligheid en gezondheid boven alles gaat.

14 maart: Conform de richtlijnen van de KNLTB kan er getennist worden in klein verband. Dit houdt in dat ons clubhuis op de meeste tijden ook geopend is. Als jezelf een bardienst gepland hebt in de periode t/m 31 maart, waar je bij nader inzien liever vanaf ziet, geef dit dan tijdig door aan de BRC: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Deze bardienst kun je dan later in het jaar opnieuw inplannen.

13 maart: Tennisvereniging De Maten volgt het advies en de richtlijnen, die vandaag zijn afgegeven door de KNLTB, op.
Je kunt bij ons vrij tennissen of rommelpotten.
De klussendag aanstaande zaterdag (14 maart) gaat vooralsnog door.
Wij vragen iedereen de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. Blijf thuis als je hoest, niest of koorts hebt.