Voorjaar!

Voorjaar!

En dan wordt het eindelijk beter weer, het voorjaar is in zicht. De regen druppelt langzaam weg en de zon laat zich de komende tijd steeds meer zien. Wat hebben we daar behoefte aan! Laat de lente maar komen, voorjaar in de lucht en zeker boven de heldere omgeving van ons mooie tennispark. Op naar de lente…. !

Klussendag met mooi resultaat
En wat hebben we nu weer een mooi tennispark. Wat zijn we druk geweest op de Klussendag. Met dank aan alle vrijwilligers voor het snoeiwerk, het schoon spuiten en inrichten van het terras, de schilderwerkzaamheden aan meubels en deuren, en ook clubhuis, bar én keuken zijn weer spic en span. Het was een gezellige dag tijdens het weekend van “NL doet”, en zoals Olga Budde altijd zo mooi zegt: “niet alleen samen tennissen met plezier, maar ook samen klussen met plezier!” Alles lekker fris om de lente in huis te halen. Ik weet nu al dat Leidy Meuleman de Pasen ook eerdaags in huis haalt, heerlijk!

Voorjaarsaanbieding
Bij het voorjaar hoort natuurlijk ook onze voorjaarsaanbieding: elk nieuw KNLTB lid ontvangt 25% korting voor 1 mei. Dus geef je partner snel op en laat al je vrienden in je netwerk het weten. Tennis is voor iedereen en dat willen we graag laten zien bij De Maten.

Familietoernooi 29 maart
Helaas wordt het Familietoernooi van 29 maart vanwege het Corona virus uitgesteld. De jeugdcommissie doet hen uiterste best om het toernooi later dit jaar opnieuw te organiseren. Wij hopen uiteraard op jullie begrip! 

Gravelbanen beschikbaar?
En voor we alle voorjaarsactiviteiten noemen, fluistert Lammert Drenth me in dat de CBO heel graag met de banen begint. De temperatuur is al weken goed maar de banen zijn nog veel te nat en daardoor veel te zacht. Laten we hopen dat het droge weer doorzet, het corona virus indamd en de mannen binnenkort kunnen starten. Het voorjaar lonkt dus…. Succes mannen!

Voorjaarscompetitie
De voorjaarscompetitie staat voor de deur en zal officieel starten in het weekend van 4 en 5 april. Vanwege het corona virus zal dit uitgesteld worden, wanneer hier meer informatie over beschikbaar is wordt dit uiteraard gedeeld. De CCT en BRC zijn wel al erg druk geweest om hiervoor alles in goede banen te leiden, denk aan baanindeling, ballen, wedstrijdleiding, lekkere hapjes en drankjes, muziek en gezonde snacks. Ook als je zelf niet speelt, kom gewoon eens kijken naar prachtig senior- en jeugdtennis. De jeugd speelt op zondag, samen met ons eerste Damesteam, de meeste andere teams spelen op zaterdag.

Vrienden van De Maten
Onze wervingsactie van Vrienden van De Maten loopt tot nu toe goed. We hebben de eerste 17 Vrienden binnen, de eerste enthousiastelingen? Of ben jij dat ook en heb je alleen nog vergeten een roze plakkertje op het bord in het Clubhuis te hangen? Of wil je eerst meer informatie over deze Vriendenactie? Alles kan bij De Maten; bekijk  onze Vriendenpagina om enthousiast te worden.  Met extra geld worden onze dromen werkelijkheid. Dat wil jij toch niet missen?

Bardiensten ’s avonds nog niet ingevuld
En dan goed nieuws: als de banen er in april in liggen, hebben we weer 10 gelijkwaardige tennisbanen en kan er naar hartenlust getennist worden. Ook Joost van der Marel gaat weer buiten lessen en kunnen wij de vorderingen van onze nieuwe leden volgen. Dat betekent ook drukte op terras en clubhuis. En dat betekent dat we echt wel mensen achter de bar moeten hebben voor de avonden. De barplanner is actief vanaf 1 maart, maar de avonden zijn nog veel te rustig. Mensen vul de barplanner in, vooral op de avonden. Je kunt altijd samen afsluiten met een van de aanwezige tennissers. Geloof me, ik sluit ook nooit alleen af.

Lente en voorjaar in zicht, het begint weer te kriebelen. De voorjaars tenniskleding komt uit de kast en de jassen gaan uit. Ondanks de recente ontwikkelingen in de Corona uitbraak kijken we met elkaar uit naar een gezellig, sportief en warm voorjaar, met mooie tennispartijen op een kleurrijk tennispark. Natuurlijk bij De Maten!

Wij wensen iedereen die verstrekkende gevolgen aan het coronavirus ondervinden heel veel sterkte en succes toe! 

Lilian Eilers

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.