Online een baan reserveren, hoe doe ik dat?

Het is goed om nog even enkele spelregels te herhalen.
- Het reserveren van 2 tijdblokken achter elkaar is niet toegestaan. Is de baan na jou niet gereserveerd dan kun je uiteraard gewoon door blijven spelen. Wij zien dat niet alle nieuwe leden hiervan op de hoogte zijn en daarom noemen we deze “spelregel” nog een keer.

 - Mocht je onverhoopt niet kunnen tennissen op het tijdstip dat je een baan hebt gereserveerd annuleer dan de reservering in het systeem. Dat doe je via de link in de bevestigingsmail. Een andere mogelijkheid is als je bent ingelogd op de site bij “mijn reserveringen” door middel van het “klikken” op de button “annuleren”. De baan komt dan weer beschikbaar in het reserveringssysteem.

- Uitgangspunt bij onze tennisvereniging is dat de baan bespeelt wordt door (tijdelijke) leden. Volgens ons introductie reglement is het op de woensdag en de vrijdag toegestaan een introducee mee te nemen. Dat kan zonder kosten en mag 3x per persoon per jaar. Wil de introducee vaker spelen dan ligt een (tijdelijk) lidmaatschap meer voor de hand. 

Reserveren van een baan, hoe werkt het?
Vanaf heden kan je via de baanplanner een baan reserveren. De banen kun je tot één uur voor de gewenste aanvangstijd nog digitaal reserveren. 

De baanplanner vind je naast de barplanner op de homepage van onze website; gebruik de knop ‘Inloggen’. Via https://www.tvdematen.nl/reserveren kom je gelijk op de inlogpagina. In de baanplanner staan de tijden die je dagelijks kunt afhangen. Na het reserveren van een tennisbaan ontvang je altijd een mail ter bevestiging. 

Als je niet eerder de barplanner hebt gebruikt, is er door ons al een account voor je aangemaakt. Daarover hebben nieuwe en tijdelijke leden én leden die in het verleden niet konden inloggen van ons een mail met gebruikersnaam en wachtwoord ontvangen. Een voorbeeld van deze mail vind je ook in de handleiding. Hier vind je de handleiding voor de baanplanner.

Graag aandacht voor het volgende:

  • Het is niet toegestaan om twee tijdvakken achter elkaar te reserveren.
  • Indien je toch verhinderd bent, verzoeken wij je de baanreservering te annuleren. Dit kan heel eenvoudig via de link in de bevestigingsmail.  

Bedankt!
De baanplanner is door Pascal Blij in samenwerking met Jos Brekelmans gerealiseerd voor onze vereniging en daar zijn wij heel blij mee. Juist omdat ze een systeem gebruikt hebben dat de meesten leden al kennen vanuit de barplanner. Bedankt heren!

Openingstijden jeugd
De openingstijden van de jeugd mét toezichthouder zijn voor vrijspelen niet veranderd, namelijk:
Maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag:
09.00 uur – 10.30 uur
15.00 uur – 19.00 uur
Donderdag:
09.00 uur – 10.30 uur
15.00 uur – 18.00 uur
Zaterdag en zondag:
13.00 uur – 16.00 uur

Openingstijden senioren
De speeltijden van de senioren in de avond wat aangepast, zodat er meer mogelijkheden zijn om op een populaire, veel gevraagde tijd te spelen. Je speelt altijd 75 minuten en daarna komen direct de volgende spelers op de baan. Je mag altijd doorspelen als je niet na 75 minuten afgehangen wordt. Houd altijd de 1,5 meter afstand in acht bij het wisselen van de baan.

Alle overige coronamaatregelen zijn nog van kracht en lees je hier.