Pouw Clubkampioenschappen Tennisvereniging de Maten

Beste leden van Tennisvereniging de Maten, 

Nu we weer heerlijk kunnen tennissen en ook weer mogen dubbelen kijken wij ernaar uit om in deze bijzondere tijd de (Pouw) clubkampioenschappen te organiseren. Bij dit toernooi gaat het vooral om de gezelligheid, maar wat is er nou mooier dan clubkampioen te worden! Uiteraard houden we tijdens het toernooi rekening met de richtlijnen van de KNLTB. 

Het toernooi is van 13 juli tot en met 19 juli. Thema dit jaar is: ZOMER, ZON, ZEE, STRAND.

Je kunt je inschrijven via deze link, voor de categorieën:
-    Jeugd (groen, 11 t/m 14 jaar of 13 t/m 17 jaar)
-    Open (categorie 3 t/m 9)
-    Of HD/DD/GD in de 50+ 
Voor de tenniskids rood en oranje zijn de clubkampioenschappen op woensdagmiddag 15 juli (inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of mijnkntlb.toernooi.nl).

Het is geen officieel KNLTB toernooi. Dat betekent dat de uitslagen niet meetellen in de ranking. De reden hiervan is om het toernooi laagdrempelig te houden. Voor nieuwe leden, of leden die nog nooit of weinig wedstrijden hebben gespeeld, is dit een perfecte mogelijkheid om ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden. 

Mocht inschrijven via www.toernooi.nl niet lukken, dan kan je je ook inschrijven via het versturen van een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hopen jullie allemaal te zien tijdens de clubkampioenschappen! 

Met vriendelijke groet,
Fay Wanders en Jolanda Rutgers