Steun sponsor én vereniging

Carwash Kleiboer is sinds 2019 sponsor van onze mooie vereniging. Velen van u hebben al gebruik gemaakt van de speciale TV De Maten kortingspas op alle wasprogramma’s. Daar zijn wij ontzettend blij mee want voor elke wasbeurt met deze pas ontvangen wij €0,50!
Toch maken nog niet al onze leden gebruik van deze pas. De reden is vrij simpel: niet iedereen heeft al de beschikking over de pas. De langdurige sluiting van ons clubhuis bemoeilijkt de uitgifte van deze pas. 

Ook het vervallen van het jaarlijks contactmoment met onze leden bij de uitgifte van de nieuwe KNLTB ledenpas is daar mede debet aan. Wij hebben echter nog meer dan voldoende pasjes om uit te delen. Pasjes die ook gebruikt mogen worden door onze tijdelijke leden die gebruik maken van bijv. de kennismakingspas. Vraag vooral – als het clubhuis weer open is - aan de dienstdoende bardienst om één of meer pasjes (bijv. als er meerdere auto’s binnen het gezin in gebruik zijn). De pasjes liggen in een doosje achter de bar.Zolang het clubhuis gesloten is zullen wij ook een doosje met pasjes in het “ballenhok” zetten. Velen van jullie komen daar om bijv. het licht aan te doen of van het toilet gebruik te maken. Pak dan gelijk een pasje en steun daarmee onze sponsor én onze vereniging.