Oliebollenactie

We zijn blij dat we ook aan het einde van dit jaar weer de lekkerste oliebollen van Gelderland mogen uitgeven! De “echte bakker” Jan Toet heeft de afgelopen drie jaren op rij de titel van “beste oliebollenbakker van Nederland” van het bakkersgilde behaald. Inmiddels weten al velen bij TV de Maten en daarbuiten hoe lekker die oliebollen smaken. Hetzelfde geldt trouwens ook voor de appelbeignets.

Jan Toet is al enige jaren onze sponsor bij meerdere tennistoernooien geweest en heeft ook als tennisser aan diverse toernooien deelgenomen.
Met de oliebollenactie hopen we door al die enthousiaste bestellingen op een goede verkoop. De prijs voor de oliebollen blijft hetzelfde als in de winkel, maar nu levert dit ons extra’s op in de clubkas! Dit komt goed van pas, gezien de inkomstenderving doordat de tenniscompetities, toernooien en overige evenementen afgelast zijn en de kantine moest worden gesloten. Uiteraard is onze gezondheid het belangrijkst en zijn juist hiervoor de Coronamaatregelen getroffen.

Maar daarom zijn we maar wat blij met deze actie! 

Hoe kun je deze traktaties bestellen?
Je kunt tot en met 28 december a.s. een mail sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat zijn de prijzen?
10 overheerlijke oliebollen met krenten en rozijnen € 9
5 overheerlijke appelbeignets € 8,25

Waar af te halen?
Je bestelling kun je betalen en afhalen in het clubhuis op 30 december a.s. tussen 16.00 en 18.00 uur.
Let op: betaling alleen met pin mogelijk.

We kijken uit naar jullie bestellingen en dan graag tot ziens! Alvast fijne feestdagen en straks genieten van al het zoets! 

Olga Budde
PRC