Zorgmaatjes bedankt!

Als dank voor al hun inzet en prestatie mogen zorgmedewerkers in Apeldoorn drie maanden gratis bij ons tennissen. Hiervoor zijn vijftig passen beschikbaar gesteld. We hopen uiteraard dat het "dankjewel" ook daadwerkelijk in ontvangst wordt genomen. Het is ze van harte gegund en momenteel zijn er nog voldoende passen beschikbaar. 

Op de valreep van haar vertrek als voorzitter heeft Lilian Eilers haar eigen initiatief nog eens kunnen uitlichten in een interview met de plaatselijke krant. Wellicht dat deze de aandacht de mensen uit de zorg extra attendeert op mogelijkheid om op onze tennisbanen te kunnen ontspannen. 

Aan de enthousiaste en dankbare reacties van de twee dames die al gebruik maken van onze cadeaupas zal het zeker niet liggen. Fijn, om hun blijdschap via het interview te kunnen delen. We hopen dat binnenkort nog meer mensen uit de zorg hun zinnen even kunnen verzetten door bij ons een balletje te komen slaan. Zoals we bij De Maten zeggen: samen tennissen met plezier! 

Kennen jullie nog mensen uit de zorg? Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Ze zijn van harte welkom!

Zie ook verder op onze website.