Een beetje extra liefde

Op de vraag “welke vrijwilliger wil jij in het zonnetje zetten op Valentijnsdag?”, hebben we hele leuke en verschillende reacties ontvangen. ​​We begeven ons een in rare tijd. Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en in ons contact met familie en vrienden. Nu is het nog belangrijker om aandacht voor elkaar te hebben. De dag van de liefde, Valentijnsdag, is een mooi moment om elkaar wat extra liefde te sturen. Welke vrijwilliger verdient volgens jou wat extra liefde of wil jij gewoon een compliment geven? 

Uit alle inzendingen hebben we vijf leden gekozen die thuis een Valentijnsboeket kregen. Onze felicitaties gaan uit naar:

Leidy Meuleman
Hoewel Leidy geen lid is van de Barcommissie is zij wel voor elk toernooi in de ochtend bezig met lekkere hapjes voor bezoekers en spelers. Met heerlijke schalen weet Leidy ons  altijd weer te verrassen, zo ook afgelopen jaar bij drie toernooien.

Corry van der Linden
Corry is geen lid van onze vereniging, maar is wel bijna dagelijks bezig met de ledenadministratie. Wat eerder een klus voor het voor- en najaar was, is het nu veel meer werk met alle nieuwe leden (150) door het héle jaar heen. Nieuw pasje? Je hoeft nooit lang te wachten en bij sneeuw komt Corry ze persoonlijk brengen.

Stephanie van de Bunt
Ondanks dat het bedrijf van onze tennisser Stephanie vorig jaar is afgebrand, is zij dit jaar toch sponsor geworden van onze Clubkampioenschappen. Hier is sprake van echte clubliefde en vertrouwen.

Hans Koopman
Wie kent hem niet van het CBO? Maar Hans is ook onze plastic flesjes en blikjes verzamelaar. Een verzamelaar voor het goede doel: de clubkas van De Maten vullen. Dat is dit jaar opnieuw gelukt. Met 22.000 flesjes en blikjes heeft Hans maar liefst € 1.100 opgehaald!

Jos Brekelmans
Bijna dagelijks in touw voor onze nieuwe leden, en vooral de tijdelijke nieuwe leden. Zij hebben nog geen pasje en kunnen dus niet zelf de lampen aan en uit doen en het park afsluiten. Geen probleem, een appje met Jos biedt gelijk de helpende hand.

Wat het bestuur betreft herhalen wij deze Valentijnsactie volgend jaar. Lieve woorden voor lieve mensen, afkomstig van lieve leden/bewonderaars.