Help

Help!!

 

De jeugd heeft de toekomst maar.....We hebben jouw hulp nodig!

De huidige jeugdcommissie bestaat officieel slechts uit een 2-tal leden. Om onze jeugdleden meer te kunnen bieden komen zij handjes tekort.

De jeugdcommissie is het aanspreekpunt voor alle jeugdleden en hun ouders/verzorgers. Ze beantwoorden vragen en waar nodig leggen zij de link met het bestuur van de vereniging.

Wat doet/wil de jeugdcommissie zoal:

  • Zij zijn betrokken bij de organisatie en begeleiding van de KNLTB competitie en Tenniskids Worldtour

  • Zij organiseren jaarlijks ons Van Swoll Open jeugdtoernooi in de maand juni

  • Organiseren rommelpot/vrij spelen momenten voor de jeugdleden

  • Ouder- kind toernooi (één dag)

Vele handen…..
Het valt ons als bestuur van tennisvereniging de Maten op, dat van de ca 80 jeugdleden slechts één ouder in de jeugdcommissie is vertegenwoordigd. Dat moet beter kunnen: met nog  2 of 3 ouders er bij in de jeugdcommissie kunnen we de taken beter verdelen en blijft het tijdsbeslag op de commissieleden met 2 tot 3  uur per maand binnen de perken.

Wil je geen zitting nemen in een commissie, dan valt er ook te denken aan het helpen organiseren of begeleiden van vaste projecten, zoals bijvoorbeeld de voorjaarscompetitie. Buiten een dergelijk project hoef je niets te doen, maar je zou de jeugdcommissie wel ontlasten. Alle hulp is welkom, ook als je geen ouder bent!

Mogen wij op jullie steun rekenen zodat ook onze jeugdleden en jouw kind/kinderen de aandacht en begeleiding krijgen bij onze tennisvereniging die ze verdienen?

Laat het ons snel weten. Wil je eerst meer weten, mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Namens het bestuur van Tennisvereniging De Maten