Old Stars update: hulp gevraagd!

Wij zijn inmiddels ca. 12 weken onderweg met de activiteit OldStars. 16 enthousiaste vrouwen en mannen komen wekelijks op de vrijdagmiddag naar ons park om onder begeleiding van Pieter Moors en een aantal begeleiders een balletje te slaan en hun sociale netwerk te vergroten.

Wij gaan na de introductie cursus van 10 weken verder met deze wekelijkse activiteit. Om het tijdsbeslag van de begeleiders niet te groot te laten worden zoeken wij nog enkele mannen of vrouwen die – bij toerbeurt – 2 uurtjes van hun vrije tijd beschikbaar willen stellen om deze activiteit te begeleiden. (dus 1 x per 3 weken)

Wat wordt er van je verwacht:  ontvangst deelnemers vanaf 12.30 uur en hun aanwezigheid registreren; de kantine openen zodat er een consumptie genuttigd kan worden en de deelnemers hun wekelijkse bijdrage kunnen betalen en deze betaling registreren (excel bestandje) Om 13.00 uur begint het tennissen en dan sta je of langs de kant van een baan om af en toe een aanwijzing te geven of je speelt zelf een beetje mee als er een oneven aantal is. Na afloop van dit uurtje tennis (als er inmiddels geen bardienst is gekomen) tijdens de nazit van ca een half uurtje kantine dienst draaien.

Een activiteit waar je zelf ook weer energie van krijgt. Zeker als je ziet met hoeveel enthousiasme de deelnemers spelen en wekelijks uitkijken naar hun uurtje tennis. Voor meer (aanvullende) informatie  kun je terecht bij ondergetekende of Cees de Graaf, Ronald Gougon of Bob van Laatum.