Corona update TV de Maten

Helaas gelden met ingang van zaterdag 13 november 2021 weer verdere Coronamaatregelen m.b.t. het betreden van het tennispark en het clubhuis:

·       buiten de baan houden we weer 1,5 meter afstand van elkaar;
·       de avond-bardienst vervalt, voorlopig in ieder geval voor de komende 3 weken;
·       het klaverjassen van 17 november a.s. vervalt, of de volgende avond wel door kan gaan wachten we even af;

·       de geplande vrijwilligersavond op 26 november a.s. wordt uitgesteld tot nader order;
·       betreden van het clubhuis, sanitair, kleedkamers en plaatsnemen op het terras blijft toegestaan maar alleen mét een geldige QR code;
·       toeschouwers zijn op het tennispark niet toegestaan.

Als je overdag bardienst hebt vragen we je om van iedereen die gebruik maakt van ons clubhuis (inclusief toilet en kleedkamer) of terras een QR code te scannen. Ook moet je (als je de ander niet kent) het ID bewijs controleren op voorletters en geboortedatum (passend bij het scherm dat je krijgt te zien bij het scannen). Bij een rood scherm (geen geldig QR code) moet je de ander de toegang tot ons clubhuis en terras helaas weigeren. Achter de bar ligt een telefoon aan een lader waarmee de CoronaCheck app/QR code gescand kan worden. Je kunt de scan app ook zelf installeren op jouw eigen telefoon. 

Als je komt tennissen en je wilt gebruik maken van het clubhuis of het terras, zorg er dan voor dat je een geldige QR code bij je hebt en een ID bewijs. Dit om teleurstellingen en discussies te voorkomen. 

Tot slot: Rommelpotten, de Joost van der Marel Wintermix en het Old Stars tennis gaan wel gewoon door. 

Bestuur TV De Maten