Nieuwe tennislera(a)r(en)!

Al jaren hebben we als tennisvereniging meer vraag naar lessen dan onze vaste tennisleraar Joost kan invullen. Omdat we niemand willen teleurstellen heeft Joost de afgelopen jaren regelmatig iemand ingeschakeld om extra tennislessen te kunnen aanbieden. Afgelopen jaar heeft Pieter Moors een groot deel van die lessen kunnen invullen, waarvoor wij hem zeer dankbaar zijn.
Pieter kan dat komend jaar echter niet blijven doen. In de afgelopen periode is het bestuur dan ook samen met Joost op zoek gegaan naar een tennisleraar die bij TV De Maten past en zich ook voor langere tijd aan ons wil binden. Daar zijn wij in geslaagd vinden we zelf, we hebben er zelfs twee gevonden: Gerben Bouwman en Richard Musters. Beiden geven nu les bij TC Kerschoten (en blijven dat ook doen), maar gaan met ingang van komend jaar Joost versterken zodat we weer iedereen die dat wil lessen kunnen aanbieden. Zij stellen zich beiden alvast voor met een tekst en een foto, maar we gaan ze vooral ook veel zien op ons park. 
Inschrijven voor de lessen blijft via Joost lopen, Joost, Gerben en Richard maken zelf onderling een rooster om de lessen te verdelen.