Annuleren baanreservering en baanverlichting

Te vaak constateren wij dat een baan op de gereserveerde tijd niet bespeeld wordt. Daar zal ongetwijfeld een goede reden voor zijn maar doe ons en je collega leden een plezier door de baan dan (bijtijds) te annuleren. Dat kan heel eenvoudig gedaan worden bij “mijn reserveringen”.

Verder doen wij nogmaals een dringende oproep verstandig om te gaan met de baanverlichting. Verstandig betekend:

  • Doe het licht van de baan waarop je gespeeld hebt uit ook als op de baan ernaast nog gespeeld wordt. De verlichting is zodanig ingeregeld dat er altijd voldoende licht is op de baan waarop je collega lid aan het spelen is. Voorbeeld: is het licht op baan 8 en 9 aan en heb je op baan 9 gespeeld; dan kun je gerust het licht op baan 9 uitdoen want er blijft voldoende licht op baan 8
  • Doe überhaupt het licht uit als je klaar bent met spelen. Te vaak zien wij spelers van de baan af  gaan én het park verlaten zonder dat het licht wordt uitgedaan.

Recent hebben wij voor 2022 een nieuw energie contract af moeten sluiten. Het zal je niet vreemd voorkomen dat met de huidige (toren) hoge energie tarieven wij voor 2022 een forse extra reservering hebben moeten doen om deze tariefsverhoging op te vangen.

Het bestuur