Jeugd voorjaarscompetitie 2022

Vanaf heden is het weer mogelijk voor de jeugd om zich op te geven voor de jeugd voorjaarscompetitie 2022. Wij hebben gemerkt dat het afgelopen jaar minder kinderen zich hadden aangemeld om competitie te spelen (wellicht door Corona), hierdoor konden wij helaas niet altijd teams compleet maken. Wij hopen dat zo veel mogelijk kinderen zich aanmelden zodat wij iedereen kunnen indelen.

Voor kinderen is het belangrijk om competitie te spelen, omdat ze beter worden en makkelijker vriendjes maken. Het is dus hartstikke gezellig! Bovendien vinden kinderen tennis leuker als ze wedstrijdjes spelen. Ze zitten niet langer op tennisles, maar op tennis.
In overleg met Joost zullen de teams samengesteld worden, zijn er groepjes die graag samen spelen kunnen wij daar ook rekening mee houden. Alle informatie over de jeugd competitie staat in de bijlagen. 

Via onderstaande link kunnen jullie je opgeven om competitie te spelen. Graag het formulier uiterlijk 15 december retour en graag per spelend jeugdlid invullen. 

OPGAVE FORMULIER

In de bijlagen:

* Data voorjaarscompetitie jeugd 2022 (start in april)

* Competitieaanbod 2022 jeugd.

* Informatie deelname aan Tenniskids of juniorencompetitie.

* Overzicht jeugdtennis.

Voor aanvang van de competitie zullen wij één en ander verder toelichten tijdens een info middag voor de spelende jeugd. Als er vragen/opmerkingen zijn horen wij het graag, jullie kunnen ook met vragen bij Joost terecht tijdens de tennislessen. 

Erik Rabelink/ Marcel Mahieu,

Met Vriendelijke groet,
Jeugdcommisie TV de Maten