Van de jeugdcommissie

Ook de jeugd heeft afgelopen tijd weer veel en leuk getennist! 

ATK
Tot onze trots hebben jeugdleden meegedaan met het ATK. Twee jeugdleden zijn kampioen geworden en willen wij via deze weg nogmaals in het zonnetje zetten Dilay Ata werd tweede in de DE3 en won het onderdeel in de DE5, van harte gefeliciteerd! Kai Arnold is ATK kampioen geworden in de HE5. 

Lees meer

Hypothekertoernooi 2020

Lang was het onzeker of wij ons Hypothekertoernooi dit jaar wel konden organiseren. Maar uiteindelijk mocht het dan toch. Het was wel spannend in verband met corona hoe het allemaal zou gaan verlopen. 
Met 191 deelnemers hadden we een mooie inschrijving. Er zijn veel spannende partijen gespeeld. Helaas waren er ook uitvallers door blessures. 

Lees meer

Zijn je persoonsgegevens nog actueel?

In verband met Corona kan het afhangbord niet gebruikt worden en maken we nu gebruik van het digitale reserveringssysteem via onze website. Alle leden hebben aan de hand van hun e-mailadres een inlogcode ontvangen voor het reserveringssysteem. Nu blijkt dat niet alle e-mailadressen in onze ledenadministratie juist zijn. Mocht je zijn verhuisd, een nieuw telefoonnummer of ander mailadres hebben, willen wij je verzoeken een mail te sturen met de juiste gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Alvast bedankt! 

Inschrijfformulier Vrienden van De Maten

Vrienden van Tennisvereniging De Maten

Inschrijfformulier 2020

Het emailadres wordt gebruikt om berichten van Tennisvereniging De Maten te kunnen sturen. Onder meer de digitale nieuwsbrief (eTema), algemene berichten en bardienstmeldingen vallen daar onder.
(bedrag wordt niet vermeld op Vriendenbord en website)
De jaarlijkse bijdrage geldt voor minimaal 1 jaar en loopt tot 31 december van het jaar. Jaarlijks kun je besluiten je bijdrage te stoppen.

Beëindiging van je bijdrage kan plaatsvinden door (schriftelijke) opzegging.
Deze opzegging moet uiterlijk op 1 december door de Secretaris / Penningmeester van de vrienden van Tennisvereniging De Maten zijn ontvangen.
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door van jouw bijdrage een periodieke gift te maken (minimaal 5 jaar), is de bijdrage ook fiscaal gunstig.
Hiertoe moet je een overeenkomst in vullen en laten ondertekenen door onze penningmeester. Op verzoek sturen wij je deze graag toe.

Competitie deelname

Informatie over deelname aan Tenniskids of junioren competitie:

  • Jeugdleden schrijven in als individu. Teams worden door de jeugd commissie in overleg met trainer Joost samengesteld, wensen voor teams zullen hierin meegenomen worden.
  • Jeugdleden die competitie voor T.V. de Maten willen spelen moeten lid zijn van de vereniging en ingeschreven zijn bij de KNLTB.
  • Deelname is voor T.V. de Maten-jeugd gratis, maar de inschrijving is niet vrijblijvend. Voor Tenniskids groen en de juniorencompetitie geldt dat er minimaal 4 spelers per speeldag opgesteld moeten worden. Afmelding voor een wedstrijd dient ruim op tijd plaats te vinden, zodat er nog tijd is om een invaller te regelen. Er kan wel een vergoeding gevraagd worden voor het beschikbaar stellen van de ballen.
  • Wanneer kinderen worden ingeschreven gaan wij er van uit dat ze ook daadwerkelijk alle dagen kunnen spelen. Als iemand niet alle dagen beschikbaar is, willen jullie dit dan aangeven bij de inschrijving. Dan kunnen wij hier met de teamsamenstelling rekening mee houden.
  • Per team wordt er een teamcaptain aangesteld. Deze teamcaptain is het aanspreekpunt voor de jeugd commissie. Van de teamcaptain wordt o.a. verwacht dat zij de andere teamleden op de hoogte houden van de te spelen wedstrijden en bij de groene en junioren competitie dat zij een speelschema maken en de uitslagen van thuiswedstrijden digitaal invullen.
  • Van elk team wordt verwacht dat bij thuiswedstrijden minimaal 2 ouders bij de thuiswedstrijden aanwezig zijn. Behalve het aanmoedigen van de kinderen wordt gevraagd om te ondersteunen bij de organisatie rondom de competitie.     
  • Elk competitie spelend kind krijgt een shirt van T.V. de Maten in bruikleen (borg 15,-). Het shirt blijft eigendom van T.V. de Maten en wordt na het beëindigen van het competitie spelen weer ingeleverd. Het is de bedoeling dat de shirts worden gedragen tijdens de competitiewedstrijden. Eventuele aanvullende kleding, zoals een vest, broekje of rokje kunnen zelf worden aangeschaft

Vind je het leuk om ervaring op te doen met het spelen van wedstrijdjes schrijf je dan in voor de Tenniskids competitie rood of oranje. Ben je een meer ervaren speler schrijf je dan in voor de groene of junioren competitie. Weet je niet precies welke competitie het beste bij jou past vraag het dan aan je trainer of neem contact met ons op.

 

Met vriendelijke groet,

 

Jeugdcommissie T.V. de Maten.

 

Van de voorzitter: Apeldoorner Joost beste tennisleraar van 2019!!!

Dat is de titel van het krantenartikel zaterdagochtend met een profielfoto van Joost. Het is hem gelukt! Onze eigen Joost is vrijdag 11 oktober tijdens het Nationaal Trainerscongres in Nieuwegein door de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren uitgeroepen tot Tennisleraar van het jaar 2019! In het bijzijn van zo’n 1.000 andere tennisleraren, zijn twee tegenstanders, Jos Brekelmans en ondergetekende, namens het bestuur van onze mooie vereniging.

Veel kwaliteiten
Voor Joost de kers op de taart. 40 jaar trouwe dienst, die met veel kennis en enthousiasme jou het tennisspel leert, een verbinder in Apeldoorn is, tussen verenigingen, leerlingen en tennisleraren. Joost die naast tennisles ook andere rollen binnen de club vervult én altijd met plezier zijn kennis overbrengt.  “Ik heb veel tennissers getraind en ik help iedereen graag verder. Van jong tot oud en op ieder niveau. Ik ben altijd gedreven om ze een stapje verder te brengen’, citeer ik Joost in het krantenartikel.”

Lees meer

Joost van der Marel gekozen als tennisleraar van 2019

Onze tennisleraar Joost van der Marel is verkozen tot tennisleraar van 2019.

Vrijdag 11 oktober, tijdens het Nationaal Trainerscongres in Nieuwegein door de KNLTB en de Vereniging van Nederlandse Tennisleraren, is Joost uitgeroepen tot Tennisleraar van het jaar 2019!
Deze knappe, maar o zo verdiende, uitverkiezing kwam tot stand door een nominate uit meer dan 1000 aangesloten tennisleraren.

De jeugcommissie, bij monde van Dianne Braafhart  schreef het volgende:

Wat stoer: onze trainer is genomineerd voor coach van het jaar.
Zo stoer dat we allemaal gingen duimen dat Joost de prijs zou winnen.
Vet stoer dat hij deze prijs gewonnen heeft, gewonnen van alle andere tennisleraren van heeeeel Nederland.
Nog stoerder is dat wij kunnen zeggen dat we les hebben van de beste, leukste, enthousiaste, vrolijkste leraar van heel Nederland :)

Lees meer

Van de voorzitter: Nieuwe ontmoetingen!

Wat was het een gezellige Meet & Greet 30 maart, met veel publiek, tennis op gravel, rolstoeltennis van Pieter Moors, tennistips voor de kleinsten van Yudu Zeng, tennistips voor de senioren van Joost, en Joost achter de microfoon voor de prijsuitreiking van de Joost van der Marel Wintermix. Dank je wel: Ronald Gougon, Dave Homan, Peter Krist, John Noija voor de gezellige winteractiviteiten en deze originele afsluiting van het winterseizoen. Mooie ontmoetingen, sport verbroedert en levert gezellige tennismomenten op. Bekijk hier de foto's van deze mooie dag.

Lees meer

Persbericht: Joost van der Marel 40 jaar bij De Maten

Onze clubtrainer Joost van der Marel heeft dit jaar zijn 60ste verjaardag mogen vieren. Een bijzondere leeftijd, een bijzondere man met passie èn een bijzonder voorrecht voor Tennisvereniging De Maten om hem al 40 jaar als tennisleraar te hebben! Zo bijzonder, dus absoluut terecht een mooi artikel over hem in de Stentor!

Lees meer

Van de voorzitter: voorjaar, lente, gravel!

Nog even en we zijn klaar voor het voorjaar. De mannen van het Baanonderhoud zijn al weken druk met de banen. Het gravel lonkt en na de zon is ook de regen van belang voor een goede ondergrond van het gravel. Met een beetje geluk kunnen we binnenkort de gravelbanen op. Succes mannen met de bekende laatste loodjes en heel veel dank voor de grote klus die jullie samen geklaard hebben!

Lees meer

Belangrijke veranderingen bar(diensten)

Naar aanleiding van de ALV zullen er een aantal belangrijke veranderingen worden doorgevoerd m.b.t. bardiensten. Er zijn wijzigingen bij het inplannen van bardiensten op de zaterdag-en zondagmiddag, veranderende bartijden in de winterperiode en we gaan helemaal over op digitaal betalen (pin of KNLTB-pas). Contante betaling is niet meer mogelijk. Lees gauw verder en zorg dat je op de hoogte bent van de veranderingen!

Lees meer

Van de voorzitter: 2019....Welkom!

We zijn er bijna klaar voor. We kunnen terugkijken op een geweldig 2018. Een jaar waarin we ons 40 jarig jubileum met glans gevierd hebben. Het jaar waarin we succesvol host waren voor de Internationale Rolstoeltennissers en waar het damesteam onder leiding van Diede de Groot zilver pakte bij De Maten. En met drie succesvolle toernooi-events plus een volle activiteitenagenda, kunnen we met trots terugkijken op een fantastisch Jubileumjaar. ‘Net even anders’ hebben we dat SAMEN gefikst!

In 2018 was Kiki Bertens boegbeeld voor de Nederlandse tennissport. Voor ons is zij absoluut ‘Sportvrouw van het jaar’ en wij wensen haar in Australië de komende tijd heel veel succes. Onze Yudu Zeng uit China draait al weer een paar maanden mee bij De Maten en ik hoop haar binnenkort te ontmoeten. Allemaal mooie mensen die de tennissport in Nederland weer meer glans geven.

Lees meer

December: maand van bedankjes en cadeautjes!

De donkere dagen voor kerst, koud, nat, vorst, maar binnen lekker warm en gezellig rond de kerstboom en de haard. Zo is het, we zijn aan het aftellen en maken ons op voor misschien wel de mooiste tijd van het jaar? Ook ons clubhuis is heel gezellig in kerstsfeer gebracht, met dank aan Leidy, Janny en Ronald.

Bedankt….
‘De mooiste tijd van het jaar’ heb ik samen met Peter de afgelopen maanden mogen beleven aan de andere kant van de wereld. Iets wat altijd al op onze bucketlist stond. Het dagelijks bestuur van de Maten kreeg tijdelijk versterking van Jos Brekelmans en hij heeft samen met Jolanda, Bob en Leo de laatste maanden van het jaar opgepakt. Denk aan jaarafsluiting, vacature-invulling, begroting 2019 enzovoort. We hebben al weer bijgepraat en ik wil Jos bedanken voor zijn inbreng en Bob voor het extra voorzitten van de bestuursvergaderingen en het voorwoord van eerdere eTema’s. Heerlijk gevoel dat je er na een goede voorbereiding een tijdje tussenuit kunt, terwijl de zaken gewoon doorgaan.

Lees meer

Kerstgroen doneren

Voor de aankleding van ons clubhuis en het maken van kerstkransen, kerststukjes etc. hebben wij veel kerstgroen nodig.

Het gaat dan vooral om:

  • Takken met bladeren van de Taxus
  • Takken van alle soorten coniferen
  • Takken van de grijze den

We willen jullie vragen om je kerstgroen naast het speelhuisje bij de tafeltennistafel op het tennispark te deponeren.

Alvast hartelijk dank voor jullie bijdrage!

Namens de Bar- en recreatiecommissie

van de secretaris : terugblik en vooruit kijken

We kunnen terugkijken op een geslaagd Daka Open toernooi afgelopen september. Hoewel we dit jaar niet mogen klagen over het weer, viel het bij DAKA open helaas wel een beetje tegen. Jaren van mooi weer bij dit belangrijke toernooi maar helaas dit jaar niet. Toch was het wederom een geslaagd toernooi. Inmiddels zijn we gestart met de Joost van der Marel Wintermix en tot nu toe hebben we daar mooi najaarsweer bij. 

Het einde van het jaar nadert alweer, dus mogen we ons weer opmaken voor de oliebollenactie, verderop lees je daar meer over én natuurlijk de vrijwilligeravond. Vrijdag bieden we de vrijwilligers een gezellige avond als dank voor hun inzet in het afgelopen jaar.  De organisatie is in handen van de mannen van het CBO met ondersteuning van Ronald Gougon, Henk Noppert en Leidy Meuleman. Dat belooft weer een gezellig avond te worden!

Lees meer

Privacyverklaring

Privacyverklaring
Dit is de privacyverklaring van Tennisvereniging De Maten, gevestigd te Ambachtsveld 3, 7327 AZ in Apeldoorn, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 40101346.  

Bewust of onbewust deel je persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met jouw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in deze verklaring uiteengezet hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan en welke rechten je hebt. Heb je vragen over deze verklaring, stel deze gerust per e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hoe werken we?
In onderstaande tabel kun je snel en eenvoudig terugvinden met welk doel we welke persoonsgegevens van jouw verzamelen, welke verwerking er plaatsvindt, welke bewaartermijn we hanteren en welke derden deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Oftewel: in de tabel kun je nalezen waarom we persoonsgegevens opvragen, welke gegevens dat zijn, wat we met die gegevens doen, hoe lang we deze bewaren en aan welke instanties jouw gegevens worden doorgegeven.

Doel
Welke persoonsgegevens
AVG-grondslag
Bewaartermijn
Opmerking(en)
Aanmelding als lid / het uitvoeren van de lidmaatschaps-overeenkomst
·  Voorletters
·  Voornaam
·  Achternaam
·  Adres
·  Geboortedatum
·  Telefoonnummer
·  E-mail adres
·  Bankrekeningnummer
·  Inschrijvingsdatum
·  Categorie
·  Bondsnummer
Het lidmaatschap
Als je lid wordt,  gedurende de looptijd van de overeenkomst.
Als je geen lid wordt, worden jouw gegevens verwijderd binnen zes maanden
KNLTB
Administratie / incasso
·  Voorletters
·  Voornaam
·  Achternaam
·  Adres
·  Geboortedatum
·  Telefoonnummer
·  E-mail adres
·  Bankrekeningnummer
·  Inschrijvingsdatum
·  Categorie
·  Bondsnummer
Het lidmaatschap
Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna. Daarna alleen in de financiële administratie voor zeven jaar
NVT
Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief
·  Voornaam
·  Achternaam
·  E-mailadres
Het lidmaatschap
Zolang men aangemeld is
Betreft verzending van vereniging
gerelateerde info
Doorsturen berichten van derden
·  Voornaam
·  Achternaam
·  Adres, pc, woonplaats
·  Telefoonnummer
·  E-mailadres
Toestemming betrokkene (lid vereniging), tenzij er sprake is van een wettelijke verplichting
Zolang men aangemeld is
Betreft info van KNLTB en andere sportverenigingen
Voor sociale activiteiten gerelateerd aan de vereniging (feest, toernooi, jubileum etc.)
·  Voornaam
·  Achternaam
·  Adres, pc, woonplaats
·  Telefoonnummer
·  E-mailadres
Toestemming betrokkene (lid of voormalig lid vereniging)
Zolang toestemming hiervoor niet is ingetrokken
 


Jouw rechten
Je hebt het recht inzage te krijgen in jouw persoonsgegevens en om jouw gegevens te laten aanvullen, rectificeren, verwijderen of om de verwerking van jouw gegevens te beperken. Er zijn geen vormvereisten aan dergelijke verzoeken verbonden, uitgezonderd dat je je als betrokkene moet identificeren. Bij verwijdering van jouw gegevens zullen wij deze verwijdering doorgeven aan andere organisaties die de betreffende gegevens van jou hebben ontvangen. 

Beveiliging persoonsgegevens
Als vereniging treffen wij passende maatregelen om jouw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij ervoor dat alleen bevoegde personen toegang hebben tot jouw gegevens, en slechts voor zover deze toegang noodzakelijk is voor die specifieke verenigingsactiviteiten waarmee deze personen zijn belast. De vereniging hanteert hierbij het zogeheten ‘need to know’-principe.

Minderjarigen
Als je minderjarig bent en je als lid wilt aanmelden, moet je hiervoor de toestemming overleggen van jouw ouder(s) of voogd.

Links naar andere websites
De website van onze vereniging kan links naar websites van derden bevatten. Deze privacyverklaring is enkel van toepassing op de website(s) van onze vereniging. Websites van derden kunnen hun eigen privacybeleid en –verklaring hanteren. Geadviseerd wordt om voor het gebruik van andere websites altijd de privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacybeleid
Wij passen ons privacybeleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website(s) zal steeds de meest recente versie van onze privacyverklaring zijn opgenomen. Geadviseerd wordt om met enige regelmaat de privacyverklaring te raadplegen. Bij ingrijpende veranderingen zullen wij je per e-mail, nieuwsbrief en/of e-mail informeren.

Contactgegevens
Als je vragen hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens of ons wilt benaderen over jouw rechten, kun je contact opnemen met:

Secretaris Tennisvereniging De Maten
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Intrekken toestemming, bezwaar of klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens
Je hebt altijd het recht jouw gegeven toestemming voor verwerking van jouw persoonsgegevens weer in te trekken. Ook heb je het recht bezwaar te maken tegen een verwerking, mits jouw bezwaren jouw specifieke situatie betreffen en niet van algemene of principiële aard zijn. Natuurlijk helpen wij je ook graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de AVG heb je het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) over de verwerking van jouw persoonsgegevens door onze vereniging. Je kunt hiervoor contact opnemen met de AP.

Alleen pinnen/KNLTB-pas in december

Geen cashgeld meer mogelijk in de maand december

We draaien nu al een paar jaar met de nieuwe kassa waarbij het mogelijk is met cash, pin- of KNLTB pas te betalen. Onze ervaring is zeer positief en beter dan verwacht. Inmiddels wordt 61% van alle transacties met de pin- of KNLTB pas afgerekend en dat is iedere maand groeiend. Hieruit kunnen we concluderen dat pinbetalingen ook bij Tennisvereniging De Maten zo langzamer hand als normaal wordt ervaren.

In de periode dat Joost op vakantie is (de maand december) zal er (zoals al enige jaren het geval is) geen cash betalingen kunnen plaatsvinden en kunnen consumpties alleen per pin of KNLTB pas worden uitgevoerd. Houd hier rekening mee als je wilt gaan spelen en wat drinken na afloop.

Lees meer

Inplannen bardiensten

Zoals jullie wel weten draaien we met z’n allen 2, 3 of 4 bardiensten per jaar. De bardiensten zijn bedoeld om de bar tijdens het tennissen open te kunnen houden en iedereen van een drankje te voorzien.

Dit is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van alle leden. Dit jaar is gebleken dat er vooral in de avonden vaak geen bardienst aanwezig was. Onze bardienstplanner (Bert Meulemans) is daarom begonnen om die mensen die nog geen of weinig bardiensten hebben gedraaid te benaderen. Dat heeft er toe geleid dat een groot aantal van de nog openstaande bardiensten in oktober alsnog zijn ingevuld. Dat is fijn om te zien en voor november zijn er nog een aantal plekken open waarop nog een bardienst kan worden ingepland.

Voor het volgend jaar willen we jullie attenderen op de eerder gemaakte afspraak om zo veel mogelijk in elk kwartaal een bardienst te plannen. 

Lees meer

Vacatures: vrijwilligers gezocht

De afgelopen jaren is er weinig gewisseld in de commissies. Helaas komt daar voor aankomend jaar verandering in. Er staan namelijk vier vacatures open.
Het gaat om de volgende functies binnen het Dagelijks Bestuur / commissies:

- Aanspreekpunt PR Commissie
- Ledenadministratie
- Jeugd Commissie
- Secretaris (gerede kandidaat beschikbaar)

Wil jij je graag inzetten voor de vereniging en ben jij nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw door voor meer informatie!

Lees meer

Van de Secretaris: drukke septembermaand

Na een prachtige zomer staan we aan de vooravond van ons laatste grote evenement, namelijk het Daka Open en 30+ toernooi. De eerste speeldag zit er inmiddels op. Het toernooi zit overvol met maar liefst 230 spelers. Helaas hebben we een aantal spelers moeten teleurstellen. Wat een fantastisch resultaat om ons laatste toernooi van dit jaar af te sluiten!

Lees meer

Partner Esther Vergeer Foundation

Tennisvereniging De Maten in Apeldoorn is partner van de Esther Vergeer Foundation en daarmee partner van Join the Club. Het Join the Club project is een intensieve samenwerking tussen de Esther Vergeer Foundation en tennisvereniging De Maten. Join the Club is een initiatief om kinderen in aanraking te brengen met rolstoeltennis en ze uiteindelijk binnen de veilige en plezierige omgeving van De Maten lid te laten worden. 
 
De Esther Vergeer Foundation en De Maten verwelkomen deze doelgroep en treffen de juiste voorzieningen. De doelgroep bestaat uit kinderen tussen de 6 en 18 jaar oud die uit de regio van de tennisvereniging komen, een lichamelijke beperking hebben en nog niet aan rolstoeltennis doen.
 
Gezamenlijk worden door de Esther Vergeer Foundation en De Maten open dagen georganiseerd op de tennisvereniging. De laatste Open Dag was woensdag 30 mei 2018 en tijdens deze open dagen maken kinderen kennis met rolstoeltennis. Plezier en informeren staan voorop. Er is volop gelegenheid om ouders en kinderen te informeren over de mogelijkheden binnen de club. Het doel is de open dag als impuls te gebruiken om daarna een trainingsgroepje te kunnen laten starten en de kids bij De Maten lid te laten worden en echt onderdeel van het verenigingsleven te laten zijn. Klik hier voor de foto's van de Esther Vergeet Foundationmiddag.
 
Pieter Moors is de tennistrainer voor rolstoeltennis en informeert je graag verder. Stuur hem een berichtje via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 

Bestellen jubileum sportkleding

Tijdens het 40 jarig jubileumfeest introduceerde de Jubileum commissie speciale jubileum kleding. Het aanbod jubileum kleding bestaat uit een blauw sport T-shirt, een blauw vest en een blauwe cap.De kleding is voorzien van het 40-arig jubileum logo en is daarmee een mooi aandenken aan het 40-jarig bestaan van onze vereniging. In het clubhuis hangt een T-shirt, een vest en een cap. Van alles is een dames en een heren model. Je kunt de kleding dus ook even passen.  Klik op Lees meer voor de prijzen, foto's en het bestelformulier. Bestellen van de kleding kan nog tot 15 september.

Lees meer

Van de voorzitter: 'Net even anders'

Als we naar het klimaat van de afgelopen weken kijken, is dat zeker ‘net even anders’. Nog nooit is de temperatuur deze eeuw zo hoog geweest. Zo kan ik me geen hitteprotocol bij tennistoernooien herinneren, of dat mensen bijvoorbeeld liever op kantoor dan thuis werken. Er is zelfs een tennisclinic voor onze starters geannuleerd vanwege te hoge temperaturen. Dat wil wat zeggen.

Lees meer

Van de voorzitter: Zomer...!

Zomer……!
De zomer is begonnen! Waar ga jij deze vieren? Een zonnige stedentrip, een strand of culturele vakantie? Met dit mooie weer in Nederland hoef je eigenlijk helemaal niet weg. Kun je lekker meedoen met de zomertoernooien en op ons nieuwe strandterras in Apeldoorn loungen. Of kies je toch iets over de grens?

Zomer betekent voor ons het eerste half jaar afronden. Met mooie halfjaarcijfers kunnen we heel tevreden terug kijken op een goed eerste seizoen. We hopen natuurlijk dat dit zich voortzet. We hebben namelijk genoeg grote en kleine wensen voor de komende jaren.

Lees meer

Vrienden en-bedrijvencompetitie winter 2018/2019

De Matenhal organiseert in de winter van 2018/2019 een vrienden- en bedrijvencompetitie. Lijkt het je leuk om met je bedrijf, vrienden, familie, vereniging of collega's mee te doen? Schrijf je team dan snel in! De competitie start op zaterdag 10 november 2018.

Om een team op te stellen moet je de beschikking hebben over minimaal 4 spelers. De teams worden afhankelijk van de speelsterkte in de diverse poules ingedeeld.
Er wordt gespeeld volgens het Zwitsers systeem  waarbij de sterkste tegen de sterkste zal uitkomen. Dit geeft gegarandeerd veel leuke wedstrijden!
Een team bestaat uit 4 spelers/speelsters en maximaal 6 reserves. De teams mogen uit alle mogelijke combinaties bestaan, bijv.: 1 heer en 3 dames of 2 heren en 2 dames of 4 dames etc. De minimum leeftijd voor deelname is 18 jaar. 

De wedstrijden worden altijd op zaterdag gespeeld in de Matenhal te Apeldoorn. Elk team speelt minimaal 8 wedstrijden (elke wedstrijd bestaat uit 2 x 2 dubbelpartijen).
Voor en na de wedstrijd is er gelegenheid om gezellig met je tegenstanders na te praten en van onze horeca gebruik te maken.
Tijdens de competitiedagen serveren wij een dagschotel of buffet  waar u zich voor kan opgeven. Nadere info volgt hierover na inschrijving per mail.


Inschrijven kan via dit formulier.

Lees meer