Sponsor aan het woord: Autohaas

Sponsor aan het woord: Autohaas

De Autohaas Clubkampioenschappen komen er weer aan. Heeft iedereen zich al ingeschreven? Autohaas is de hoofdsponsor van ons toernooi en dat is te zien. Voor alle prijswinnaars staat een leuk presentje van Autohaas te wachten. Dus schrijf je snel in.

Het is natuurlijk leuk dat we goede buren hebben en ja, ze hebben zeer mooie auto’s in hun showroom staan. Maar wie zijn ze nou eigenlijk? Graag geven we jullie een kijkje achter de schermen.

Wie is Autohaas?
Autohaas is een officieel merkdealer en servicepartner van Volkswagen, Audi, SEAT en Volkswagen Bedrijfswagens. Zij zijn gevestigd in Apeldoorn en Zutphen. Persoonlijke aandacht en deskundig advies vinden zij erg belangrijk. Hun motto is dan ook: “Wij regelen het!”

Autohaas is al een aantal jaren sponsor bij ons. Zij sponsoren zowel een reclamebord als onze Clubkampioenschappen die er weer aankomen. Kun jij je nog herinneren dat we een dagje rijden in een cabrio mochten verloten? Ook dit jaar zullen er weer verrassingen voor de boeg staan.

Voor degene die het nog niet weten. Autohaas zit achter ons park bij baan 1 tot en met 4. We zijn erg blij met de samenwerking, want beter een goede buur dan…..

Ben je toevallig net op zoek naar een nieuwe auto? Kijk voor meer informatie op https://www.autohaas.nl/ of contact ze via WhatsApp.  Natuurlijk kun je ook altijd even langslopen. Het is tenslotte om de hoek. Enne.. Een leuk weetje. Wanneer je een auto koopt bij Autohaas, ontvang je direct ook een gratis lidmaatschap.

Inschrijven voor de Autohaas Clubkampioenschappen kun je doen via www.toernooi.nl.