Sponsor aan het woord: BonsenReuling

Het tennisseizoen is nog niet eens begonnen en toch willen we je alweer een nieuwe sponsor voorstellen; BonsenReuling. BonsenReuling is eind 2017 onze nieuwe sponsor geworden. Bij baan 8 t/m 10 hangt een groot doek, maar wat doet zij precies?

BonsenReuling is een toonaangevend middelgroot ondernemersadvieskantoor met vestigingen in Deventer, Eibergen, Lichtenvoorde en Elst. Bijna 60 jaar voorzien zij ondernemers, van eenmanszaak tot grote controleplichtige ondernemingen, van deskundig advies. BonsenReuling onzorgt de ondernemers en denkt pro-actief mee in de toekomst van zijn onderneming.

Ondernemingsadvieskantoor, klinkt natuurlijk heel breed. Enkele werkzaamheden die BonsenReuling uit kan voeren voor de ondernemers zijn:
- verzorgen van administratieve werkzaamheden
- het samenstellen van jaarrekeningen
- controleren van jaarrekeningen
- opstellen van belastingaangiftes
- voeren van de salarisadministratie voor onze klanten
- het geven van fiscaal/juridisch advies in het de breedste zin van het woord

Relatie met Tennisvereniging De Maten
Nu is natuurlijk de grootste vraag, hoe is BonsenReuling sponsor geworden? Renate Janson, speelt in het damesteam op de zaterdag (voorheen op zondag) en is relatiebeheerder bij BonsenReuling. Renate stelt zich kort even voor.

“Ik ben relatiebeheerder binnen BonsenReuling. Ik werk nu vier jaar bij BonsenReuling. Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verzorgen van administratieve werkzaamheden voor onze klanten, het samenstellen en controleren van jaarrekeningen en het opstellen van belastingaangiftes. Hierbij heb ik veel contact met de ondernemer en de accountant.

Leden kunnen bij mij terecht als ze vragen hebben over het ondernemerschap en hierover advies willen hebben. Ik zal dan in veel gevallen het contact leggen tussen de accountant en het lid. Hierbij zal ik in de uitvoering en verdere relatie betrokken blijven.”

BonsenReuling wil graag meer zichtbaar zijn in Apeldoorn en waar kan dat beter dan bij Tennisvereniging De Maten?
Mocht je vragen hebben of contact willen, kunnen alle vragen altijd aan Renate gesteld worden. Voor gegevens kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Met ingang van 1 januari hebben we een nieuwe sponsor: BonsenReuling. Een financiële organisatie waar één van onze leden, Renate Janson, werkzaam is. Haar directeur heeft het contract getekend en Renate heeft baan 8 gekozen voor het mooie nieuwe winddoek van BonsenReuling. Binnenkort stellen wij deze nieuwe sponsor aan jullie voor.