eTema januari

januari

Van de voorzitter: 2019....Welkom!

We zijn er bijna klaar voor. We kunnen terugkijken op een geweldig 2018. Een jaar waarin we ons 40 jarig jubileum met glans gevierd hebben. Het jaar waarin we succesvol host waren voor de Internationale Rolstoeltennissers en waar het damesteam onder leiding van Diede de Groot zilver pakte bij De Maten. En met drie succesvolle toernooi-events plus een volle activiteitenagenda, kunnen we met trots terugkijken op een fantastisch Jubileumjaar. ‘Net even anders’ hebben we dat SAMEN gefikst!

Lees verder

Uitnodiging Algemene leden vergadering 2019

Het bestuur nodigt iedereen uit de Algemene Ledenvergadering (ALV) bij te wonen op maandag 11 februari 2019. Aanvang 19.30 uur. De agenda van deze avond is hier te downloaden of te vinden op de website. De stukken voor de ALV zijn op te vragen via db@tvdematen.nl. Zorg dat je er bij bent! Vanaf 19.00 uur bent u welkom en staat een kopje koffie of thee voor u klaar.

Lees verder

Teamindeling voorjaarscompetitie 2019

De teamindeling voor de voorjaarscompetitie is gemaakt en terug te vinden op de website. We hebben nog plek voor een heer (speelsterkte 6/7) in een gemengd team 17+ op zaterdag. En invallers zijn natuurlijk ook altijd welkom! De competitie gaat van provinciaal naar landelijk. Dat betekent dat alle teams in een open klasse worden ingedeeld. Aan het einde van het seizoen wordt dan een nieuwe indeling naar klasses gemaakt. Voor dit jaar worden de teams ingedeeld naar actuele sterkte. 

Lees verder

Inschrijven voor de zomerlessen

Vanaf april is het weer zo ver. Het buitenseizoen gaat weer van start. En dat zijn niet alleen de competities en toernooien, maar ook de tennislessen voor de jeugd en de senioren. We kunnen eindelijk weer buiten lessen op onze eigen gravel- en smashcourtbanen en met onze eigen trainer Joost van der Marel. In verband met het indelen van de groepen en omdat vorig jaar het aantal inschrijvingen zeer groot was raden wij je aan om zo snel mogelijk in te schrijven. Inschrijfformulieren zijn te vinden op de website.

Lees verder

Volg ons ook op Facebook en Instagram

Wil jij ook op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen Tennisvereniging De Maten? Volg ons dan via Facebook en Instagram! Wij plaatsen regelmatig leuke updates, foto's of aankondigingen van evenementen of toernooien. Je kunt ons volgen op deze pagina op Facebook en deze pagina op Instagram.

Lees verder

Binnenkort

Joost van der Marel Wintermix
maandag 4 februari
Joost van der Marel Wintermix
woensdag 6 februari
Joost van der Marel Wintermix
maandag 11 februari
Algemene Leden Vergadering (ALV)
maandag 11 februari
Klaverjassen en jokeren
woensdag 13 februari
Joost van der Marel Wintermix
woensdag 13 februari

Wist JE dat

- er op zaterdag 16 maart a.s. weer een klussendag wordt georganiseerd?
- de clubkampioenschappen dit jaar 2 weken later is, namelijk van 17 tot en met 23 juni?
- dit is verschoven vanwege de Open Veluwsche Gravel Kampioenschappen, die gehouden wordt van 3 tot en met 9 juni? 
- er dit jaar ook wedstrijden van de OVGK worden gespeeld op ons tennispark?
- de Joost van der Marel Wintermix een groot succes is?
- alle vacatures van het bestuur/commissies zijn opgevuld?  
 
Powered by AcyMailing