Notice: Undefined property: stdClass::$userid in /home/pakket/tvdematen/web/plugins/acymailing/tvdm/tvdm.php on line 63

Help ons de zomer door!

Beste leden,
 
Wat hebben we een geweldig toernooi achter de rug! Mooie wedstrijden, heerlijke drankjes en hapjes, gezellige gesprekken. Vanaf begin deze maand is het clubhuis open en kan er weer op het terras wat genuttigd worden. Daar zijn jullie als spelers en wij als bestuur erg blij mee!
 
Hulp gevraagd
De bardiensten zijn veilig en op afstand goed te verzorgen. Toch blijken er nog veel avonden niet ingedeeld te zijn. Vooral op de maandagavond tot en met de vrijdagavond van 19.30 – 22.30 uur. (1 uur korter dan het schema in de barplanner).  We zien dat er nog teveel mensen geen bardienst hebben ingepland, terwijl iedereen graag weer op het terras plaatsneemt. Als er geen bardienst is, is er geen gezelligheid en geen omzet, terwijl we dit als club dit in deze lastige tijd goed kunnen gebruiken. Met name de avonden spelen er veel zomerleden en nieuwe leden die overdag werken en die willen wij wel de gastvrijheid en gezelligheid bieden die men van ons gewend is. Daar hebben we jullie hulp voor nodig! Ook de bardiensten dragen bij aan ons motto: “Samen tennissen met plezier!”
 
Bardiensten in zomertijd
Dus Matenaren, plan in deze zomertijd je bardiensten en wacht niet tot november/december. We hebben jullie nu meer nodig dan ooit. Bij voorkeur op de maandagavond t/m vrijdagavond, op de lege avonden (groen) in het barschema. Ook dit jaar is het voor iedereen mogelijk om de 3 of 4 (bij competities) bardiensten te draaien, we hebben immers nog 6 maanden voor de boeg! Blijven er bardiensten openstaan, rekenen wij € 25,- per niet gedraaide bardienst, zoals eerder bepaald in de Algemene Ledenvergadering. Dat willen wij niet en jullie toch ook niet?
 
Barinstructies
Help ons met het invullen van de bardienst. Alles is netjes geregeld en op afstand ingericht. Voor de nieuwe KNLTB leden organiseren wij ter kennismaking barinstructie-avonden op 10 augustus en 17 augustus om 19.00 uur. Kom dit uurtje bijwonen, zodat je weet hoe de bardiensten bij De Maten geregeld zijn. Samen zijn we de vereniging en samen willen we genieten op de tennisbaan en op het terras.
 
Wij rekenen op jullie solidariteit, via deze knop kom je direct bij de barplanner. Zijn er vragen over de barplanner, mail dan naar: barplanner@tvdematen.nl
 
Bedankt!
 
Het bestuur
 

Logo tennisvereniging de maten

 
Dit is een automatisch verstuurde mail. Gelieve niet antwoorden op dit e-mailadres.
Je ontvangt dit bericht omdat je lid bent van Tennisvereniging de Maten.
Klik  als je geen nieuwsbrieven meer van ons wilt ontvangen.
Powered by AcyMailing