Jeugd Commissie (JC)

De Jeugd Commissie (JC) is verantwoordelijk voor alles wat met de jeugd te maken heeft. Zij organiseren onder andere het Jeugd toernooi, de uitwisselingsdagen, het Super Jeugdweekend en nog veel meer activiteiten. Regelmatig komen zij bijeen om nieuwe jeugdacitiviteiten te bedenken en de bestaande events te organiseren. Samen met de jeugd wil deze commissie er een geweldig tennisseizoen van maken.

De jeugdcommissie is per mail te bereiken op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De JC zoekt hulp!
De jeugdcommissie zoekt ouders en/of jeugdleden vanaf 15 jaar die ons kunnen helpen met de oudere jeugd. De commissieleden van dit moment hebben allemaal kinderen jonger dan 13 jaar. We missen hierdoor wat input voor de oudere jeugd.

Daarnaast zoeken wij een voorzitter, wij blijven met 6 leden actief binnen de JC, Wij (Martijn en Inge) missen alleen de tijd om elke vier weken met het bestuur te vergaderen. Wil je graag betrokken zijn bij de JC en denk je, dat voorzitterschap dat ligt me wel, dan horen we dat graag. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De Jeugd Commissie (JC) bestaat uit: