Sponsor aan het woord: Giant Store van Hest

Maandag 16 september a.s. gaat het toernooi Giant van Hest op ons park van start. Onderstaand interview om kennis te maken met onze nieuwe sponsor. Ze vertellen graag wat over hunzelf, hun winkels en de relatie met Tennisvereniging De Maten. Bekijk voor meer informatie ook de website van Giant van Hest. 

Wie zijn jullie en wat doen jullie?
Wij zijn Roel (36) en Marieke (35) en hebben twee kinderen, Anna (4) en Milou (7). Samen hebben wij een bruisend gezinsleven met twee fietsenwinkels in Apeldoorn. We genieten van het buitenleven en houden allen van fietsen, wintersporten en tennis. Met vakantie zijn we graag in de bergen of aan de Costa Brava. Roel komt uit Tilburg is vroeger professioneel marathonschaatser geweest en had een bijbaantje in een fietsenwinkel. Toen de mogelijkheid er in 2005 kwam om dichtbij huis een fietsenwinkel over te nemen, zag hij zijn kans en werd ondernemer. Marieke (35) komt uit Katwijk en is in 2010 met Roel gaan samenwonen in Apeldoorn. Na in de HR branche werkzaam te zijn geweest, houdt zij zich sinds 2011 bezig met de administratie, HR en events van Giant Store van Hest. Op de winkelvloer maar ook “achter de schermen” moet er veel geregeld worden en gebeuren.

Wij zijn gevestigd aan De Eglantier 510 (april 2005) en Giant Store aan de Arnhemseweg 88-90 (oktober 2015) in Apeldoorn. Met ons team van 12 collega’s willen wij voor iedereen de ultieme fietservaring creëren. Zoveel mogelijk mensen happy op de fiets hebben, van jong tot oud, van recreatief tot topsport. Op de winkelvloer vindt u alle Giant modellen. In onze professionele werkplaats voeren we service, onderhoud en reparaties uit. Wij repareren alle merken fietsen. In de bedrijfsvoering vinden we het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn. Wij werken met Wajongers en bieden stage- en werkervaringsplaatsen aan. Wij scheiden afval. Ook ondersteunen wij de Gemeente en bedrijven in het leveren van aangepaste fietsen voor mensen met een beperking. We besteden veel aandacht om meer mensen op de fiets te krijgen zodat ze hun auto laten staan. Dit ten behoeve van een gezondere levensstijl en het milieu.

 

Wat kunnen wij als leden van De Maten doen om jullie te sponsoren?
Ben je niet tevreden over je fiets, moet er een reparatie plaatsvinden of wil je een andere fiets, kom bij ons langs dan kunnen we je een scherp voorstel doen!

Noem eens één zin wat typisch Giant Store van Hest is?
Typisch Giant Store van Hest is de snelle en goede service. Ride Life, Ride Giant!

Wat is jullie band / relatie met Tennisvereniging De Maten?
Wij tennissen graag. Iets wat we leuk samen kunnen doen en voor ons echt ontspanning. Een aantal jaar geleden ontmoette wij Lilian op de opening van Giant Store van Hest aan de Arnhemseweg. Haar openheid en enthousiasme maakte ons nieuwsgierig naar Tennisvereniging De Maten. Daarna hebben wij nader kennis gemaakt en zijn we in het voorjaar gaan tennissen. De laagdrempeligheid, ‘het alles toch net even anders doen’ en vriendelijkheid van de club spreekt ons aan.

Hoe was jullie eerste kennismaking met De Maten?
We zijn een aantal jaren geleden als weleens op het park geweest. Toen dachten we wat een nette vereniging met mooie banen. Een nadere kennismaking is geweest toen Lilian vanuit de Tennisvereniging ons kwam feliciteren met onze tweede vestiging.

Wat vinden jullie van onze poster voor het Giant van Hest-toernooi?
Leuke, kleurrijke poster met een goede sfeerimpressie. We kijken uit naar het event Open/ 30+ Giant Store van Hest Toernooi! We komen die week zeker langs om de sportiviteit en de gezelligheid mee te krijgen.

Wat kun je van ons als fietsenwinkel verwachten?
Roel: ‘Of je een professionele wielrenner bent, een avonturier met aspiraties of iemand die voor het eerst op de fiets stapt, ons doel is altijd hetzelfde: we bouwen de ultieme fietservaring voor jou. Met de nieuwe hoogwaardige fietsen en fietsuitrusting kunnen wij de totale fietservaring verder verbeteren. Repair en Go, haal-en brengservice en persoonlijke service vinden wij van groot belang. De klant staat bij ons centraal.