Informatiemiddag

Zoals een aantal weken geleden is gemeld is er op zondagmiddag 4 maart een informatiemiddag voor de Worldtour. Tijdens deze middag zullen wij uitleg geven over o.a. de spelregels en overige informatie met betrekking tot de Worldtour.
Het was de bedoeling om deze informatiemiddag te combineren met een min-maxi toernooi maar door de weersvoorspelling voor de komende week is het niet duidelijk of tijdens deze middag mogelijk is om te tennissen. De jeugdcommissie heeft dan ook besloten om het mini-maxi toernooi af te gelasten, verderop in het jaar is er nog een mini maxi toernooi gepland. Mocht het weer en de banen het toch toelaten om te tennissen dan is het uiteraard mogelijk om vrij te tennissen en dan zijn vaders, moeders, ooms, tantes, vriendjes, vriendinnetjes, etc. allemaal van harte welkom!

Dan zijn wij als jeugdcommissie zeer verheugd te kunnen melden dat we van het bestuur goedkeuring hebben gekregen voor het aanschaffen van nieuwe shirts voor de competitie spelende jeugd, dus ook voor de oudere jeugd die geel competitie speelt. De nieuwe shirts blijven eigendom van de vereniging en zullen in bruikleen aan de jeugdleden beschikbaar worden gesteld waarvoor een borg van €15,- wordt gevraagd. Het is ook mogelijk om een shirt aan te schaffen, de kosten daarvoor zullen €24,50 zijn.
Meer informatie hierover zal tijdens de informatiemiddag gegeven worden. Ook zal er dan de mogelijkheid zijn om een shirt te passen zodat we voor iedereen aan het begin van de Worldtour of competitie een shirt in de juiste maat beschikbaar hebben.

 

Mocht je niet aanwezig kunnen zijn graag de kledingmaat doorgeven! 

De tijden voor de informatiemiddag zijn als volgt:
13:00 - 13:45 Informatie en passen shirt Rood en Oranje
14:00 - 14:45 Informatie en passen shirt Groen 

14:00 shirts passen geel, informatie zal worden gegeven op 31 maart door de CCT in samenwerking met de JC, teams krijgen hierover nog bericht.

 

Met vriendelijke groet,

JC Tennisvereniging De Maten.