Mini Maxi toernooi

Op zondag 26 augustus a.s. zal er weer een Mini Maxi Toernooi worden georganiseerd. Meer informatie volgt.

_____________________________________________________________________________________________________________________

Terugblik Mini Maxi toernooi en opening minibaan

Als jeugdcommissie zoeken we graag verbinding met de rest van de vereniging, het mini-maxi toernooi is hier een mooi voorbeeld van. Op zondag 20 augustus stonden er 25 jeugdleden in 4 categorieën op de baan. Alle kinderen hadden een volwassen maatje, dit mocht een vader/moeder/opa of oma zijn, ook hebben we wat andere mooie combinaties gezien. Voor de kinderen die geen maatje hadden kunnen regelen hebben we binnen de club een maatje gezocht. Ronald en Lilian; bedankt voor jullie deelname. De te winnen prijs per categorie was een taartje van bakker Toet. Alex, Kai, Marit en Jesse van harte gefeliciteerd! Rosalie is er vandoor gegaan met de aanmoedigingsprijs, pas een paar lessen gehad en toch zo goed gespeeld! Goed gedaan.

Dit toernooi was voor ons ook het moment om ons mooie mini-baantje officieel te openen. Afgelopen jaar is er door veel mensen hard gewerkt om het baantje mogelijk te maken. Het baantje wordt al veel gebruikt door jeugdleden en volwassen. Tijdens opening hebben kinderen in een spelvorm allemaal een balletje geslagen. Hierna werd het tijd voor de openingshandeling. Deze werd, na een toespraak van Bob, verricht door Dilay Ata en Myrthe Drenth, zij hebben vorig jaar de meeste loten verkocht voor de grote clubactie. De actie waarbij alle opbrengst naar het mini-baantje is gegaan.

Wij als jeugdcommissie kijken met een tevreden gevoel terug op deze dag, leuke sfeer, leuk tennis. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar!

Inge Bresser
Voorzitter jeugdcommissie