Autohaas Clubkampioenschappen

Dit jaar vindt de clubkampioenschappen van maandag 4 tot en met zondag 10 juni 2018 plaats.
In het kader van het 40-jarig jubileum van onze vereniging krijgt het toernooi dit jaar een speciaal tintje.
Zo hebben we dit jaar naast de Open categorie, de categorie 40+ en 60+. 

De clubkampioenschappen is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij vooral de gezelligheid voorop staat.
Wat is er nou mooier om in het jubileumjaar clubkampioen in jouw onderdeel te worden.
Het is geen officieel toernooi en een ideale manier voor nieuwe leden om met wedstrijdtennis kennis te maken.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Terugblik Autohaas Clubkampioenschappen 2017

Van maandag 5 juni tot en met zondag 11 juni stond ons tennispark in het teken van de Autohaas Clubkampioenschappen. Ook dit jaar was het weer een geslaagd toernooi.Dit jaar hebben zich maar liefst 114 deelnemers ingeschreven voor het toernooi, verdeeld over 17 categorieën. Dit betekent dat er 140 wedstrijden moesten worden ingepland. Dit zijn er een hele hoop en het is een hele klus. Maar hopelijke volgend jaar nog meer wedstrijden!! Voor ons drieën was het namelijk de eerste keer om zelfstandig een toernooi te leiden en daarom best wel spannend. We zijn er trots op dat het toernooi goed is verlopen.

Op maandag 5 juni begonnen we het toernooi met mooi weer. Er was een gezellige sfeer. De voorspellingen voor het weer, m.n. voor de dinsdag, woensdag en vrijdag, waren niet erg gunstig. Gelukkig viel de meeste regen overdag. De commissie baanonderhoud heeft ervoor gezorgd dat we elke avond op tijd weer over goede (droge banen) konden beschikken. Alleen op dinsdag hebben wij een aantal wedstrijden moeten doorschuiven naar een later tijdstip.

Vanaf vrijdagmiddag klaarde het weer op. Dat kwam helemaal goed uit, want op vrijdagavond had de evenementencommissie een cocktailavond georganiseerd. Er werd volop getennist en op het terras was het erg gezellig.

Op zaterdag en zondag vonden de laatste poulewedstrijden, de halve – en hele finales plaats onder schitterende weersomstandigheden. Er waren mooie en spannende wedstrijden te zien. Onder het genot van een drankje en wellicht een lekkere hamburger, of iets gezonder een fruitsalade, werden de spelers door de vele supporters aangemoedigd. Na afloop van een wedstrijd werden de spelers met een roos verrast. Toen alle wedstrijden waren gespeeld, vond, na een dankwoord van de voorzitter, de prijsuitreiking plaats. Alle kampioenen zijn op de gevoelige plaat vastgelegd. Iedereen ging daarna voldaan naar huis.

Er zijn veel mooie foto’s gemaakt en deze zijn allemaal gedeeld via facebook. Via deze link kun je ze bekijken.

We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van onze clubkampioenschappen.

We gaan ervan uit dat jullie volgende jaar allemaal weer meedoen en wellicht kunnen we nog een aantal leden enthousiast maken. Dan maken we er in 2018 ook weer een leuk en gezellig toernooi van.

Tot ziens!

Namens de CCT,
Fay, Marieke en Adri