Autohaas Clubkampioenschappen 2019

In het kader van Net even Anders organiseren we dit jaar de clubkampioenschappen in een andere week dan je van ons gewend bent. Dit jaar houden we de Autohaas Clubkampioenschappen van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni.
 
De clubkampioenschappen is een jaarlijks terugkomend event. Een toernooi waar gezelligheid voorop staat, maar waar natuurlijk ook gestreden wordt voor de winst. Een toernooi bij uitstek ook geschikt voor nieuwe leden om lekker een balletje te slaan en nieuwe mensen te leren kennen.  
 
Hoe de inschrijving precies in zijn werk gaat? Dit verloopt weer via toernooi.nl. Wanneer je je kunt inschrijven laten we weten je weten.
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Terugblik van vorig jaar
Het was een gezellige week. De weergoden hadden het goed met ons voor. Veel spannende wedstrijden zijn gespeeld. Helaas hadden we ook een aantal uitvallers door blessures. Op vrijdagavond had de eventcommissie weer een gezellige avond (high beer) georganiseerd. Op zondag werden de finales gespeeld met als afsluiting de prijsuitreiking. 
Naast de consumptiepasjes had onze sponsor Autohaas flessen witte wijn en blikken balken ter beschikking gesteld. Nadat er nog een groepsfoto was gemaakt van de winnaars ging iedereen huiswaarts. 
 
We kijken met trots terug op een geslaagd toernooi. We hopen dat volgend jaar weer veel leden inschrijven.
 
De toernooicommissie.
Marieke, René, Adri