Pouw Clubkampioenschappen 2019

Net even anders....Het is niet meer de slogan, maar het past goed bij de clubkampioenschappen van dit jaar. Autohaas wordt per 1 juni overgenomen door Pouw en daarom verandert ook de naam van ons toernooi. Daarnaast wordt het toernooi dit jaar 2 weken later gehouden, van 17 t/m 23 juni, vanwege de Open Veluwse Gravel Kampioenschappen. 
Een 3e verander​ing is het aanbod van het aantal onderdelen. We hebben de afgelopen jaren gezien dat de open en 35+  categorie in de â€‹meeste speelsterktes moest worden samengevoegd. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een open en 50+ categorie. De jeugdcategorieen blijven hetzelfde. 
 
Het toernooi valt tussen Roland Garros en Wimbledon in en dit ga je terug zien. Het wordt een gravel (en smashcourt) toernooi met de charmes van Wimbledon. We zien iedereen graag in een witte outfit verschijnen! Op zaterdagmiddag wordt er gezorgd voor een maaltijd met kip, friet en appelmoes en wordt de muziek verzorgd door onze eigen DJ's Dave en André.  De inschrijving is inmiddels geopend! Inschrijven voor senioren kan via deze link. Inschrijven voor Tenniskids Rood en Oranje kan via deze link.
 
Door de verschuiving valt het toernooi nu samen met het Drakenboot festival. We zullen proberen om zo min mogelijk, en op de vroege rondes, wedstrijden op de vrijdagavond te spelen i.v.m. het concert. Denk wel aan het doorgeven van een verhindering, want het blijft een speelavond en we zijn afhankelijk van de (weers)omstandigheden. 
 
Uiteraard blijft het een toernooi waarbij de gezelligheid voorop staat! De wedstrijden tellen niet mee voor de rating en is daarom ook (juist) geschikt als je net tennist en weinig toernooiervaring hebt. Alleen leden van de Maten mogen meedoen en het is dan ook een goede manier om nieuwe mensen te leren kennen of om een gezellige week te hebben met je tennismaatjes. Tijdelijke leden worden ook van harte uitgenodigd om mee te doen (m.u.v. de competitieleden). 
 
We hopen jullie allemaal te zien!
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Terugblik van vorig jaar
Het was een gezellige week. De weergoden hadden het goed met ons voor. Veel spannende wedstrijden zijn gespeeld. Helaas hadden we ook een aantal uitvallers door blessures. Op vrijdagavond had de eventcommissie weer een gezellige avond (high beer) georganiseerd. Op zondag werden de finales gespeeld met als afsluiting de prijsuitreiking. 
Naast de consumptiepasjes had onze sponsor Autohaas flessen witte wijn en blikken balken ter beschikking gesteld. Nadat er nog een groepsfoto was gemaakt van de winnaars ging iedereen huiswaarts. 
 
We kijken met trots terug op een geslaagd toernooi. We hopen dat volgend jaar weer veel leden inschrijven.
 
De toernooicommissie.
Marieke, René, Adri