Inschrijven tweede helft Joost van der Marel Wintermix

De eerste helft van de Joost van der Marel Wintermix zit erop! Wat is er weer fel gestreden om het behoud van een plaatsje in de ere, eerste, tweede, derde of vierde divisie. Maar ook de gezelligheidsfactor werd niet uit het oog verloren. Na afloop van de wedstrijden werd er, onder het genot van een drankje en wat bittergarnituur, nog lange tijd gekeuveld over van alles en nog wat. Gezellig dus en daar doen we het voor.

Vanaf 13 januari gaan we door met de tweede helft van de Joost van der Marel Wintermix. Misschien was het nog niet helemaal duidelijk maar je kunt je ook alleen voor de tweede helft inschrijven; daarvoor hoef je de eerste helft niet te hebben meegespeeld. We delen de teams die zich voor het hele toernooi hebben opgegeven opnieuw op niveau in en nieuwe inschrijvingen voegen we daaraan toe.

Dus wat let je om ook met een mixpartner de winter door te tennissen en uitzicht te hebben op die felbegeerde titel “ JvdM Wintermix kampioen” in jouw eigen divisie! Wanneer je geen partner kunt vinden dan is het toch mogelijk om je op te geven. Wij gaan dan voor jou op zoek naar een geschikte partner.

Inschrijven voor de tweede helft kan tot 5 januari 2019 via toernooi.nl!

Tot zondag 13 januari!  Aansluitend aan deze wedstrijddag vind ook de Nieuwjaarsreceptie in het clubhuis plaats. Wij wensen jullie allen een paar fijne Kerstdagen en een gezond 2019 toe.

Namens de organisatie van de Joost van der Marel Wintermix
Dave Homan
Johnny Noija
Peter Krist
André van der Nat
Ronald Gougon