Tweede deel Joost van der Marel Wintertoernooi 2020

Maandag 6 januari 2020 beginnen we weer met het tweede deel van ons Joost van der Marel Wintertoernooi. Er zijn nog enkele plaatsen vrij in verschillende onderdelen.
We zijn met name op zoek naar koppels in de damesdubbel. Je kan je nog inschrijven tot en met donderdag 26 december 2019. Tot die tijd kunnen de deelnemers van het eerste gedeelte die niet meer mee willen/kunnen doen met het tweede deel, dit via de e-mail aan ons doorgeven. In de laatste week van december gaan we starten met het maken van de planning.
 
Inschrijven kan via deze link
Ook kun je via bovenstaande link je verhinderingen opgeven (maximaal 2). Bij meer verhinderingen, graag vooraf even overleg. 
Mailadres Dave:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Mailadres Peter:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Er wordt gespeeld in een gemengd dubbel, herendubbel of damesdubbel samenstelling, waarvan de speelsterkte samen 13 of meer is. De wedstrijden vinden plaats in de maanden oktober, november, december, januari en februari op de maandag- en woensdagavonden. Er wordt gespeeld in poules, waarbij de grootte afhangt van het aantal deelnemers én de huidige rating van belang is. Eind december worden de poules opnieuw ingedeeld (tussentijdse promotie-/degradatie regeling), zodat je in het 2e deel andere tegenstanders kunt krijgen. Er kan gepromoveerd worden naar een hogere poule en gedegradeerd naar een lagere poule, er is na promotie/degradatie ook een mogelijkheid om van partner te ruilen.De speeldata zijn als volgt:
 
Oktober: 14, 16, 28 en 30
November: 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 en 27
December: 2, 4, 9, 11, 16 en 18
Januari: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 en 29 
Februari: 3, 5, 10, 12, 17 en 19 
 
De speeltijden zijn 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur.
 
De speelduur van een wedstrijd is 60 minuten. Dit wordt verdeeld in 2 sets van een half uur. Na een half uur wordt de gamestand onthouden en begint de telling opnieuw met 0-0 voor de tweede set. De tweede set begint de andere partij met serveren.Dit betekent dat de set gelijk kan eindigen bv 3-3, of 4-4 etc. Voor een gewonnen set krijg je 2 punten, bij gelijkspel ieder 1 punt en bij verlies 0 punten. 
Probeer niet meer dan 3 verhinderingen (per koppel) gedurende de maanden oktober, november en december te hebben. Dit zelfde geldt ook voor januari en februari.  Dus maximaal 6 verhinderingen per koppel over de gehele periode. In overleg is er veel mogelijk. Deelname is voor alle Senior (flex-) leden van Tennisvereniging De Maten. Inschrijfgeld bedraagt €7,50, te voldoen bij de eerste wedstrijd. Geef je je in december alleen op voor de tweede ronde, bedraagt het inschrijfgeld €3,-