Joost van der Marel Wintertoernooi 2019/2020

Inschrijven is verlengd tot zondag 13 oktober 2019.
Gelukkig kun je toch nog inschrijven voor het gezellige Joost van der Marel Wintertoernooi.
Dus was je het vergeten of twijfel je nog?
Er wordt vooral gezocht naar damesdubbels en heren/dames voor de mix.
 
Ook dit jaar wordt er een wintertoernooi gehouden bij Tennisvereniging De Maten. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om naast het gemengd dubbel ook in te schrijven in de categorie herendubbel en damesdubbel. Daarom heet dit toernooi nu "Joost van der Marel Wintertoernooi" in plaats van Wintermix. Dit jaar zullen de zondagen vervallen. Let op: dit toernooi is alleen voor (flex)leden van Tennisvereniging De Maten. Hoe ziet het toernooi er nu uit:
 
 
Er wordt gespeeld in een gemengd dubbel, herendubbel of damesdubbel samenstelling, waarvan de speelsterkte samen 13 of meer is. De wedstrijden vinden plaats in de maanden oktober, november, december, januari en februari op de maandag- en woensdagavonden. Er wordt gespeeld in poules, waarbij de grootte afhangt van het aantal deelnemers én de huidige rating van belang is. Eind december worden de poules opnieuw ingedeeld (tussentijdse promotie-/degradatie regeling), zodat je in het 2e deel andere tegenstanders kunt krijgen. Er kan gepromoveerd worden naar een hogere poule en gedegradeerd naar een lagere poule, er is na promotie/degradatie ook een mogelijkheid om van partner te ruilen.De speeldata zijn als volgt:
 
Oktober: 14, 16, 28 en 30
November: 4, 6, 11, 13, 18, 20, 25 en 27
December: 2, 4, 9, 11, 16 en 18
Januari: 6, 8, 13, 15, 20, 22, 27 en 29 
Februari: 3, 5, 10, 12, 17 en 19 
 
De speeltijden zijn 19.00 uur, 20.00 uur of 21.00 uur.
 
De speelduur van een wedstrijd is 60 minuten. Dit wordt verdeeld in 2 sets van een half uur. Na een half uur wordt de gamestand onthouden en begint de telling opnieuw met 0-0 voor de tweede set. De tweede set begint de andere partij met serveren.Dit betekent dat de set gelijk kan eindigen bv 3-3, of 4-4 etc. Voor een gewonnen set krijg je 2 punten, bij gelijkspel ieder 1 punt en bij verlies 0 punten. 
Probeer niet meer dan 3 verhinderingen (per koppel) gedurende de maanden oktober, november en december te hebben. Dit zelfde geldt ook voor januari en februari.  Dus maximaal 6 verhinderingen per koppel over de gehele periode. In overleg is er veel mogelijk. Deelname is voor alle Senior (flex-) leden van Tennisvereniging De Maten. Inschrijfgeld bedraagt €7,50, te voldoen bij de eerste wedstrijd. Geef je je in december alleen op voor de tweede ronde, bedraagt het inschrijfgeld €3,-
 
Opgeven kan via toernooi.nl, via het inschrijfformulier in het clubhuis, per e-mail of telefonisch via:
- Peter Krist (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-24729037)
- Dave Homan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-55141413)
 
We hopen dat jullie allemaal meedoen met dit gezellige wintertoernooi!

Namens de organisatie,
Peter Krist, Dave Homan, Ronald Gougon, Johnny Noija en André van der Nat.