Giant van Hest Open toernooi

We hopen van een mooie zomer te kunnen gaan genieten en dat we daarna nog lekker kunnen na zomeren tijdens het Giant van Hest Open en 30+ toernooi  van 16 t/m 22 september. We horen je denken; alweer een nieuwe naam? Ja, maar het concept blijft hetzelfde: veel leuke wedstrijden, terrasbediening en muziek op de zaterdag.
Vorig jaar zaten we vol en hebben we mensen moeten teleurstellen. Schrijf je daarom op tijd in zodat je verzekerd bent van deelname. Verhinderingen kan je nog toevoegen tot de sluitingsdatum.

De inschrijving is inmiddels geopend! Inschrijven kan middels deze link.

Terugblik 2018
Waar we het eerst aan terug denken is het enorme aantal deelnemers wat zich heeft ingeschreven. Zelfs na de inschrijfdatum kwamen er nog meerdere aanmeldingen binnen. Ondanks dat we veel wedstrijden kwijt kunnen op onze banen en de voorzondag konden gebruiken moesten we toch mensen teleurstellen. 

Het toernooi startte met fantastisch zomerweer; we hebben zelfs de 27 graden gehaald. Er zijn veel wedstrijden gespeeld en het was lang druk op het park. Sponsor Giant had 2 fietsen neer gezet zodat de benen vast warm konden worden voordat de spelers de baan op gingen. Artifleur heeft er weer voor gezorgd dat het park mooi was aangekleed met bloemen.

Op zaterdag konden de spelers genieten van een heerlijke massage van Helion Massage. Iedereen kwam er relaxed van terug! Ook hadden we op zaterdag een high beer i.c.m. gezellige muziek.

De spelers kregen na hun wedstrijd op zondag een glas prosecco en kregen zo een feestelijk onthaal. De wedstrijden werden keurig volgens planning gespeeld en om 16.45 uur volgde de prijsuitreiking in het clubhuis van De Maten.

Volgend jaar hopen we weer op succes. Hopelijk zien we iedereen dan weer terug!