Inschrijven DAKA Open en 30+ Toernooi

Dit jaar een nieuwe naamsponsor, maar verder blijft alles hetzelfde: toernooileiding, terrasbediening en een gezellige week met veel leuke wedstrijden! Sponsor Giant Store van Hest zorgt voor een warming-up voor de wedstrijden. Het DAKA Open en 30+ Toernooi wordt gehouden van zondag 16 t/m zondag 23 september. De inschrijving is geopend, wees er snel bij! Klik hier om je in te schrijven.

 _________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Terugblik Intersport Open Toernooi 2017

Ook dit jaar hadden we weer prachtig weer tijdens de week van ons Intersport Open Toernooi. Alleen op maandagavond zaten de weergoden wat tegen maar gelukkig konden we door de flexibiliteit van alle deelnemers een aantal partijen verzetten. Vooral het zonnige weekend met zelfs ijs van ijssalon Brouwer liet iedereen stralen!
Met 191 spelers en 225 wedstrijden was het weer een grote puzzel voor Ancella, Marieke en Fay. Toch is het weer gelukt een superleuke week met spannende wedstrijden te plannen.Ook de demo van de mannen in lederhosen op zaterdagmiddag en de rolstoelclinic van de Esther Vergeer foundation op zondagmorgen waren een groot succes!
Het is geweldig om te zien dat er tennissers van alle leeftijden maar ook vanuit heel veel verschillende plaatsen deelnemen aan ons toernooi. Zo was onze jongste speler 12 jaar en de oudste 82 jaar en kwamen er spelers onder andere uit Almere, Nieuwegein, Elspeet, Eibergen enzovoort.
Voor iedereen die nog eens wil nagenieten, actiefoto's wil bekijken of gewoon even de sfeer wil proeven: de foto's staan op onze facebookpagina.

Onderstaand de winnaars van Tennisvereniging De Maten tijdens het Intersport Open Toernooi 2017:

2e HD 8 30+: Cees de Graaf / Dave Homan
1e GD 8: Malai Yomin / Hans Koopman
1e DD 8: Joke Bronsvoort / Dianne Braafhart
2e DE 8: Joke Bronsvoort
2e HE 8: Junkan Song
1e HD 7 30+: Ronald Gougon / Michel Gougon
2e HD 7 30+: Frans Sijtsma / Joop Termaat
1e GD 7: Jolanda Rutgers / Gerjo van der Nat
2e DD 7: Lilian Derksen / Yvonne Groenenberg
1e HE 7: Peter van Amerongen
2e GD 6 30+: Jolanda Rutgers / Kursat Akkerman
2e GD 6: Mascha Eilers / Jasper Neef
1e DD 6: Mascha Eilers / Lilian Eilers
1e HD 6: René van Amsterdam / Marcel Ooijer
2e HD 6: Paul Manuhutu / Jim de Vries
1e DD 4: Renate Janson / Ancella Bouwmeester
1e HD 4: Glenn van der Straten / Danny de Harder