Terugblik DAKA/Giant Open en 30+ Toernooi

Waar we het eerst aan terug denken is het enorme aantal deelnemers wat zich heeft ingeschreven. Zelfs na de inschrijfdatum kwamen er nog meerdere aanmeldingen binnen. Ondanks dat we veel wedstrijden kwijt kunnen op onze banen en de voorzondag konden gebruiken moesten we toch mensen teleurstellen. 

Het toernooi startte met fantastisch zomerweer; we hebben zelfs de 27 graden gehaald. Er zijn veel wedstrijden gespeeld en het was lang druk op het park. Sponsor Giant had 2 fietsen neer gezet zodat de benen vast warm konden worden voordat de spelers de baan op gingen. Artifleur heeft er weer voor gezorgd dat het park mooi was aangekleed met bloemen.
Tot het weekend verliep alles volgens plan. Maar toen kwam de regen....

Op vrijdagavond hadden we relatief weinig wedstrijden omdat er ook najaarscompetitie werd gespeeld. Een aantal wedstrijden is naar zaterdag geplaatst, want dan zou het zo goed als droog zijn. Dit bleek niet zo te zijn en veel wedstrijden zijn in de regen gespeeld. Gelukkig konden we uitwijken naar T.C. Ugchelen en zijn toch alle wedstrijden gespeeld. Op zaterdag konden de spelers genieten van een heerlijke massage van Helion Massage. Iedereen kwam er relaxed van terug!

Ook hadden we op zaterdag een high beer i.c.m. gezellige muziek. Dit verzachtte de trieste sfeer van de regen enigszins.  

Op zondag regende het echt de hele dag en daarom werd het een finaledag in de Matenhal. Het liefst spelen we natuurlijk op ons eigen park, maar op deze manier zijn alle wedstrijden droog gespeeld. De spelers kregen na hun wedstrijd een glas prosecco en kregen zo een feestelijk onthaal. De wedstrijden werden keurig volgens planning gespeeld en om 16.45 volgde de prijsuitreiking in het clubhuis van de Maten.

Tja, zo'n regenweekend is niet leuk voor ons als organisatie. Maar de afgelopen jaren hebben we zo vaak geluk gehad met het weer dat dit er ook wel een keer aan zat te komen. Fijn dat alle spelers mee werkten en in de regen hun wedstrijden hebben gespeeld.

Volgend jaar hopen we op een droger finaleweekend.
Hopelijk zien we iedereen dan weer terug!

Prijswinnaars de Maten
2e HE 8 30+: Cees de Graaf
2e HE 6 30+: Bart Mens
1e HD 6: Kai Arnold / Ruben Kuus
2e HD 7: Frits van Ooijen / Douglas Budde
2e HD 6 30+: Bart Mens / Daniele Isaia
1e DD 8: Joke Bronsvoort / Evelien Foppen-Bruinink
2e DD 7: Annelies Jasper / Melde Gilissen
2e DD 6: Lilian Derksen-Schneiders / Jolanda Rutgers
1e DD 5: Renate Janson / Evelyn Wolbrink
1e DD 7 30+: Gaby Iskes / Ria van Aartrijk-Strootman
1e GD 7: Mariska Janson / Gerard Janson
2e GD 7: Jolanda Rutgers / Gerjo van der Nat
1e GD 8: Joke Bronsvoort / Jos Huigsloot