Terugblik geslaagd Hypotheker Dubbeltoernooi

De Hypotheker 2018 - Jazeker, alweer 5 jaar een groot succes! 

Onder een stralende zon en met een vol terras werd op zondag 12 augustus het jaarlijkse Hypotheker Dubbeltoernooi onder luid applaus afgesloten. Van hitteprotocol na maanden van droogte op de maandag en dinsdag, naar op de donderdag zelfs een regenprotocol. Voor wat betreft het weer dit jaar een week van uitersten. Dat past goed bij onze slogan: Net even anders. 

214 deelnemers van over heel Nederland (Groningen, Nieuwegein, Heerde, Zwolle, Hattem , Apeldoorn e.o.)  hebben op ons uiterst sfeervol aangeklede park - met dank aan ons sponsor Artifleur - een week lang fanatiek en sportief gestreden om de wedstrijden te winnen, de volgende rondes te bereiken en de finales te halen.
Na de wedstrijd werd er tot in de late uurtjes, zeker met de aangename temperaturen, onder het genot van een drankje en hapje heerlijk nagepraat. Als hapjes werden er regelmatig heerlijke fruitspiezen en zelfs ijs geserveerd.

Vanwege de enorme hitte werden de 50+ wedstrijden van de maandag en dinsdag al in de vroege ochtend gespeeld. Een verstandige keuze gezien de dagtemperaturen van dik boven de 30 graden. Natuurlijk waren we heel blij dat vanaf woensdag de 50+ wedstrijden gewoon aan het eind van de middag gespeeld konden worden, waardoor er al een heerlijke gezellige drukte op ons park is wanneer de 30+ gaat beginnen. Op de woensdag was er de mogelijkheid om een heerlijke cocktail te bestellen bij de cocktailbar.
Naast de  gezellige drukte ook de heerlijke geur van al het heerlijke eten wat iedere dag als plateservice werd aangeboden. Aan heerlijke smaken geen gebrek. De indonesische/chinese, spare ribs, exotische burger, italiaanse en thaise maaltijden vonden gretig aftrek en in vele gevallen was er sprake van zien eten doet eten en waar mogelijk werd er nog een extra maaltijd besteld. Niet te vergeten is dat deze maaltijden gekookt worden door vrijwilligers , echt super klasse. Allemaal bedankt!

De vrijdagavond stond natuurlijk in het teken van een aantal kwartfinales, nog enkele poulewedstrijden en als absoluut entertainment het spetterende optreden van de band Hawkeye. Door vele mensen werd er lekker gedanst en gezongen onder het genot van vele hapjes en drankjes. Kortom, een zeer geslaagde avond! 

En dan het finaleweekend. Ruim 40 wedstrijden op de zaterdag. Ongekend zoveel wedstrijden op de zaterdag - dit had te maken met de grote onderdelen waarbij een groot afvalschema was met onder andere 1/8, 1/4 en 1/2 finales.  Super aantrekkelijke, spannende wedstrijden en niet te vergeten, dat dit mede mogelijk was door alle mensen van het CBO. Al voor dag en dauw waren zij alle banen al aan het sponsen. In de nacht van vrijdag op zaterdag was er zoveel regen gevallen dat alle banen blank stonden. Ook zijn er die avond ruim 20 fietsen blijven staan... Toch konden we om 10 uur gewoon met de wedstrijden beginnen. Heren van het CBO superbedankt voor jullie snelle handelen.

Vanuit een laagje bewolking kwam het zonnetje dan tevoorschijn op de zondag, de finaledag! Enkele halve finales moesten nog gespeeld worden en daarna alle finales. Super spannend, veel wedstrijden moesten door de supertiebreak worden beslist. Als organisatie is natuurlijk super als één van de laatste wedstrijden van het toernooi een wedstrijd van hoog niveau op je centrecourt is met een vol terras aan publiek. Nog voor 18 uur werd er begonnen met de prijsuitreiking. Eerst een woordje van onze voorzitter,
gevolgd door de prijsuitreiking, foto’s en een bedankwoordje van één van de deelnemers. Daarbij was veel veel aandacht voor de flexibiliteit van de organisatie en zeker de goed gevulde koelboxen bij alle wedstrijden op de zondag. 

Als organisatie hebben we veel complimenten gekregen voor onze flexibiliteit. Daar zijn we blij mee en daar waar mogelijk proberen we aan ieders wensen te voldoen. Wij waarderen de flexibiliteit van alle deelnemers dan ook ten zeerste. Bedankt!
Zonder vrijwilligers kan een toernooi niet slagen. Ook dit jaar was De Hypotheker wederom geslaagd, mede dankzij alle mensen die vrijwillig bardienst draaien, terrasbediening lopen, keukendienst draaien, schoonmaken, versieren , de eventcommissie, de barcommissie en noem maar op .Echt fantastisch, want zonder vrijwilligers is dit onmogelijk.
Vele handen maken licht werk, dat is echt zo. Als laatste dank aan onze sponsoren Hans van Laar , de Plus , Artifleur en de Hypotheker!

We zien jullie graag volgend jaar weer terug op ons park!

Namens de CCT,
Ancella, René en Willem

Winnaars vanuit Tennisvereniging de Maten :

1e GD8 50+         :   Gijs Endedijk / Christin Mangusong
2e GD7 50+         :   Frans Sijtsma / Ingeborg Hooijmaaijer
1e GD6 50+         :   Jos Brekelmans / Bettie Wierenga-Hoving
1e GD8 30+         :   Wouter Hoekwater / Joke Bronsvoort
2e GD8 30+         :   Jos Huigsloot / Dianne Braafhart

2e HD8 50+         :   Marinus de Vos / Henk van Eijbergen
1e HD7 50+         :   Paul van Duuren / Albert Schuller
2e HD7 50+         :   Willem Olierook / Lieuwe Boersma
2e HD8 30+         :   Jan Lemmers / Dave Homan
1e HD7 30+         :   Willem Regterschot / Freek Smit