Bedankt. Wij zorgen nu voor jou!

Tennismaatjes van De Maten zorgen voor de zorgmaatjes in Apeldoorn!

Als zorgmedewerker in Apeldoorn (ziekenhuis, verpleegtehuis, thuiszorg) kun je drie maanden gratis tennissen als dank voor alle zorg. Je hebt vorig jaar en de afgelopen maanden een geweldige zorgprestatie geleverd en daar willen we je graag voor bedanken.

Een tijd van hectiek, spanning, stress en weinig of geen tijd voor jezelf. Wij horen de verhalen om ons heen. Veiligheid en gezondheid boven alles, dat is de passie van de zorgmedewerker.

Wij zorgen nu voor jou!
Als dankjewel voor alle liefdevolle zorg bieden wij je een tennispas aan. Drie maanden tennissen naar keuze in de periode 1 april 2021 tot en met 1 oktober 2021. Deze actie geldt voor maximaal 50 zorgmedewerkers die nog geen lid zijn van een tennisvereniging.

Meld je snel aan, uiterlijk voor 1 april 2021, en geef aan welke drie aaneengesloten maanden jij bij ons wilt tennissen. Dan zorgen wij voor een geweldige ontvangst.
Geef je op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je NAW gegevens en mobiel nummer. Doe er een foto van je personeelspas bij en wij zorgen voor jou!